Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Gözünüz arkada kalsın

Akıllı telefon uygulamasıyla uzaktan yönetilebilen Somfy One güvenlik kamerası, hareket sensörü sayesinde anında gönderilen bildirimle sizi uyarıyor

Kendinizi evden dışarı atınca aklınız evde kalıyor mu? Eğer evde yeni doğan bebeğiniz ve aileniz varsa, aklınız daha çok evde kalır. 'Gözünüz arkada kalmasın' diye teknolojik çözümler kullanmak mümkün. Ancak normalde kullanılan çözümlerin kurulumu zor ve yardıma ihtiyaç duyarsınız.
Kutusundan çıkarıldığı anda kolay kurulumuyla sizi yormayan Somfy One güvenlik kamerası, evinizi ve ailenizi korurken size destek oluyor. Üstelik akıllı telefon uygulaması sayesinde Somfy One uzaktan yönetilebiliyor.
Gelişmiş hareket sensörü ve dahili siren içeren ilk kamera olan Somfy One ile nerede olursanız olun gözünüz evinizin üstünde oluyor. Sistem, alarm durumlarında da anında bildirim ile sizi uyarıyor.

MAHREMİYETE DİKKAT!
Akıllı güvenlik sistemleri masum bir kullanım amacıyla kurulsa bile mahremiyeti öldüreceği için tedirgin edebiliyor. 2017'de Smart Home ve Embedded Technologies kategorilerinde iki tane dünyanın en büyük tüketici fuarı etkinliği CES Innovation ödülü alan Somfy One, evinize rahatlıkla alıp kurabiliyorsunuz.
Evinizde yerleştirmek istediğiniz uygun bir yer bulup elektrik bağlantısını yapmanız, sistemin devreye girmesi için yetiyor. Hemen ardından ürün, Somfy Protect uygulamasıyla cep telefonunuzdan kontrol edilebilir hale geliyor. Somfy One, kamera kapağı ile evdeki mahremiyetinizi de güvence altına alıyor.

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ KAYIT
Somfy One, siz evde yokken bir hareket algıladığında alarmı devreye sokuyor ve cep telefonunuza bildirim gönderiyor.
Ürün Full HD kamerasıyla da anlık video kaydına başlıyor
Yapacağınız ayarlamalara göre siz evden çıkarken çalışmaya başlıyor ve kameranın kapağı açılıyor, eve döndüğünüzde de otomatik olarak kapanıyor.
Akıllı telefonunuzdan istediğiniz an kapatabildiğiniz kamera kapağı ile evinizdeyken yaşayabileceğiniz "Acaba izleniyor muyum?" endişesi ortadan kalkıyor.

GECE GÖRÜYOR EVCİL HAYVANLARI AYIRIYOR
Akıllı kameralardaki en önemli sorun, gece görüşünün yetersiz ve hareket sensörünün evdeki evcil hayvanları ayıramaması oluyor. Ürünün 130 derece görüş açısı, 8 kat görüntü büyütme, gece görüşü işinizi kolaylaştırıyor. 100 desibel siren sesiyle dahili hoparlör ve mikrofon ile çift yönlü ses iletimi de sağlıyor. Hareket sensörünün menzili ise 5 metre. Evcil hayvan algılama gibi özellikleri sayesinde gereksiz alarmlarla sizi yormuyor. Somfy, evinin güvenliğini maksimuma çıkarmak isteyenler için de One Plus'ı sunuyor. One Plus, Somf One'a ekstra olarak backup batarya ile elektrik kesintilerinde bile çalışma özelliği sunuyor. Kesintisiz iletişim ve video kayıt hafızası içeriyor. Ayrıca 1 IntelliTAG kapı ve pencere sensörü ile 1 anahtarlık kumanda da yanında geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA