Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Kötü niyetli olmak

Mehmet Topuz'un gençlere örnek (!) estetik duruşu, bir tarafta bodrum manzaraları diğer tarafta hazırlık maçları derken su gibi aktı gitti 68 gün... Avrupa Kupaları ve oynanan hazırlık maçları, sezonun öncesinde adeta 'ayna' rölü üstlendi. Bir gerçek var! O da Beşiktaş, ezeli rakiplerinin ruhlarını teslim ettiği bir sezonda şampiyonluğa ulaştı. Sivas ikinci, Trabzon da üçüncü bitirdi. İlk hafta, bazı tespitler için erken bir zaman... Fakat bu sezon daha değişik bir tablo oluşacak gibi!

***
AHŞAP bir köşk gibi 'lig'imiz. Antrenörleri, başkanları, futbolcuları, hakemleriyle... Aralarda çürük tahtalar olacak elbet... Fakat insan daha başlamadan 34 serilik bu dizide yer alacak herkesin iyi niyetine inanmak istiyor.
SİLİVRİ'DEKİ 'Hakem Semineri'nde 3 gün boyunca hatırı sayılır bir zaman geçirdim. İlk gün, Merkez Hakem Kurulu'nun aforoz ettiği hakemlerden Vedat Yüksel otele geldi. Lobide Başkan Yardımcısı Yüksel Okçuoğlu'nun Vedat Yüksel'e görünmeden hol dibinden nasıl uzaklaştığını gözlerimle gördüm. İstediği bir bardak kahve bile, telefonla birilerine sorulup da verildi; bunu da yaşadım. O ilk gün, adeta 'nasıl kötü niyetli olunur' dersini aldık. Yaşanan trafik de Dallas dizisine taş çıkartırdı. Basını uzaklaştırma çabaları, giriş kapılarını kapatan otelde gizlice açılan arka kapılar vs...
SAYIN Yüksel Okçuoğlu! Önceleri bardak gösterip, "İşte bu kadar şeffafız' dediniz fakat gitmemiz için bardak su bile verdirmediniz.
ŞİMDİ gel de inan mevcut MHK'nın iyi niyetine! Ben o gün sadece en samimi olan, 'Hakem İşleri Müdürü' Sürhat Müniroğlu'na inanırım. Diğerleri için ise aynı fikri taşımam, yaşananlardan sonra beklenemez. Tercih sizin!

BELEDİYESPOR'A ÇAĞRI
OLİMPİYAT
Stadı... Yıllardır gündeme geliyor, "Ne olacak?" sorusu... Saati 200 milyona kiralanan bu statta, henüz Ağustos'un başında rüzgardan korner atılamıyor. Gidişi ayrı, dönüşü ayrı dert... Taraftarından, basın mensubuna yakınan yakınana! Galiba bu işin bir çözümü yok! O zaman biz biraz ışık tutalım. 2000-01'de İstanbulspor-Beşiktaş, İstanbulspor- G.Saray maçları Şükrü Saracoğlu'nda, İstanbulspor- F.Bahçe maçı da Ali Sami Yen'de oynandı. İstanbul BŞB'nin zaten taraftarı yok. En azından büyüklerle oynadıkları maçlarda bu sisteme dönülsün. Diğer maçlar da Zeytinburnu veya Güngören'de oynansın. Kasımpaşa ile dönüşümlü de olabilir.
BU eziyeti sona erdirecek olanlar dikkate alırlarsa insanlık adına da bir iyilik yapmış olurlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA