Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Fabrika ayarlarına döndü!

Cenk ve Ghezzal geri geldiğinde Beşiktaş fabrika ayarlarına dönüyor. Lider oyuncular birlikte oynadıkları andan itibaren takım içerisinde hem etkinlik hem de sinerji oluşturuyorlar. Bazen sıkıntılı süreçler negatif görüntü yaratsa da takımın enerjisini pozitife dönüştürmek için katkı sağlayabilir.
Sezon başından beri camiada devam eden reaksiyonel süreç ve Trabzon'da alınan mağlubiyet takımı biraz silkeledi. Kayseri karşısında bunun, oyuncuların tekrar sorumluluk almasına büyük etkisi oldu. Yenilen gol de bunu tetikledi. Oyuncuların isyanlarıyla başlayan reaksiyon, hem golleri hem de coşkulu bir görüntü ortaya çıkarttı. Bu hem oyuncuların hem teknik heyetin hem de taraftarın özlediği bir olaydı. Özlemden de öte, bu kadronun gelmesi gereken bir durumdu. Kayseri karşısındaki oyunla Beşiktaş normalleşme sürecini tamamladı diyebiliriz. Sakat oyuncularla beraber yeni transferler Bailly ve Chamberlain'in de yaptıkları katkı, onlardan doğal olarak bekleniyordu. İkisi de kalitesi yüksek, önemli liglerde iş yapmış oyuncular. Bu katkılar başlangıç diyebiliriz, daha iyisini yapacaklardır. Bailly'nin Colley ile, Chamberlain'in de Hadziahmetovic ve Salih'le uyumları mükemmeldi.
Dengeler yerine oturunca Salih'in de yeniden bir yıldız olarak ışıldadığını gördük. Kayserispor güçlü bir ekip, Beşiktaş'a zorluklar çıkartsa da Beşiktaş vites yükselttiğinde ortaya çıkan kalite, bunu geçmeye yeterli oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA