Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

İbre Yanal'dan yana

İki teknik adam adayı var: Ersun Yanal ve Mustafa Denizli. İkisiyle de görüşüldü. Bu arada yabancı hocalar için zemin arandı ama kimseden olumlu yanıt alınamadı. İbre Yanal'dan yana gibi gözüküyor. Mustafa Hoca böyle durumlarda tartışılmaktan hiç hoşlanmaz. Ayrıca Aziz Yıldırım ile yaşadığı iki yıllık tecrübesi de var. Abdullah Kığılı ile konuşmasının ardından aranmadığını da biliyoruz.
Şu andaki Samandıra düzenine baktığımızda, Aykut Kocaman'ın arkasındaki ekibin, yıllar önce Ersun Yanal ile çalıştığını görürüz. Yani sistem ve düzen sanki onun için hazırlanmış.
Kocaman'ın planına ve prensiplerine göz gezdirdiğimizde, Ersun Hoca'nın da aynı karakterde olduğu kaçınılmaz. Takıma, sisteme ve bilimselliğe inanıyor. Genç oyuncu konusunda o da hassas. (1,5 yılda Eskişehir'den ikisi yabancı, dört milli oyuncu çıktı)
Aykut Kocaman'ın mükemmellik için çok kısa bir yolu kalmıştı. Ersun Yanal aynı prensiplerle bunu aşmayı başaracak donanımda. İyi bir miras devir alacak ve bunu geliştirecek kapasitede.
Her şeyin ötesinde, yıllardır beklediği; iddialı bir takımın başında olma motivasyonu var cebinde. Fenerbahçe taraftarı hem sahada, hem de kenarda "agresif" bir temsil görebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA