Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Aziz Yıldırım'ın seçim yatırımları

Aziz Yıldırım, muhtemelen 16 Temmuz'da yapılacak yönetim kurulu toplantısından olağanüstü kongre kararı alarak ayrılacak. Beklentiler 15 Temmuz'da UEFA Tahkim Kurulu'nun kararını açıklayacağı yönünde. UEFA Disiplin Kurulu'nun kararı aldığı günden bu yana Aziz Yıldırım ve O'na bağlı olan sosyal ve genel medyadaki ipuçlarını değerlendirdiğimizde, Fenerbahçe'yi çok çetin bir kongrenin bekleyeceğini söylemeliyiz. Yıldırım'ın aday olmakta kararlı olduğunu söylemeliyim. Çünkü yörüngesel hareketleri, farklı bir kararı işaret etmiyor. "Ne yani?" demeyin. İşaretleri okumak için Kızılderili olmaya gerek yok. Analizleri geçmişle karşılaştırdığınızda, Aziz Yıldırım'ın başkanlık koltuğundan asla vazgeçmeyeceğini, en azından dövüşmeden çekilmeyeceğini anlarsınız.

İLK HAMLESİ OBRADOVİC
Örneğin; erkek basketbol takımı için sezon başı 6 milyon euroluk bir bütçe ön görülmüştü. Obradovic'e iki milyon euro vererek bundan vazgeçti. Pahalı ve ünlü isimler ile temaslara devam. Yani, ilk seçim yatırımı. Aslında ilki başka bir hamle. Ne dersiniz; acaba Alex'e telefon edilip, dönmesi istenmiş midir? "Yok canım" demeyin, "doğru mu?" diye sorulacak bir "Samet (!)" her zaman vardır. Bu arada, Tahkim savunmasına hazırlanırken Todori'deki taraftar gruplarının yemeklerine misafir olmak, sohbetlere katılmak da, belli bir "dönemi" işaret eder. Çünkü o "dönem" yoksa, bunlar olmaz. Şunu söylemeliyim; Ağustos'ta çok çetin bir kongre olacak. Aziz Yıldırım'ın karşısına çıkma cesareti kime nasip olacak? "Bizi kulüpten attırır" korkusunu kimler yenecek? Bekleyip, göreceğiz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA