Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Ve Mahmut Uslu dönemi başladı

F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Antalya kampında konuştu. En son ne zaman bir yöneticinin futbol takımı, oyuncular ve genel durum hakkında mikrofonların karşısına geçtiğini hatırlamıyorum. bu aslında Uslu'nun örtülü şube sorumlusu olduğunun da mesajı. Doğru ve tecrübeli bir isim görünür şekilde topa girdi. Aziz Yıldırım'ın tarzı bu değildi. Öne çıkan isim ve yönetici istemezdi. bu kulvarı açtığına göre, O da paylaşımı tercih etti demek ki.
Uslu neden önemli? çünkü sahalardan geliyor. Uzun süre basketbol coach'luğu yaptı. Soyunma odasını, oyuncu psikolojisini çok iyi biliyor. her şey bir tarafa teknik adamlığın ne demek olduğunun farkında. Kimse O'nu kandıramaz. Yeni şeyler öğrenmeye açıktır ve kararlarını komplekse kapılmadan verir. Mantığını kullanır, kalbini değil. başbakan ile görüşmesi ile yeni bir konuma da geldi. F.bahçe'yi futbol takımı temsil eder. O takımı yöneten de F.bahçe'nin sesidir. Umarım bu çalkantılı denizdeki köpekbalığının hışmına uğramaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA