Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Acaba neden?

Olcan Adın Trabzonspor'daki son halka aslında... Biraz hafızanızı zorlarsanız, kulüpten ayrılmak isteyen oyuncu sayısının hiç de az olmadığını anlarsınız. Üç sezondur, en iyiler; ilk ciddi teklifi gördüklerinde durumu yönetime bildirdiler. Selçuk İnan sözleşmesini yenilemedi, Burak Yılmaz sözleşmesindeki bedelle gitti. Teofilo ülkesine gitti, dönmedi. Zokora ve Malouda'nın durumu meydanda. Egemen şehrin kahramanıyken Beşiktaş'a geldi. Şimdi de Olcan Adın.
Fakat, özellikle yerel medyada bir fırtına esiyor. "Hain" damgası yiyor bu oyuncular. "Bir sene kalsın, A2'de oynasın" gibi cezalandırma isteyenler de var. Yani; parasını verelim, süründürelim. Bazı arkadaşların "Gerekirse aramızda toplayalım bu parayı" diye de fikir yürüttüklerini gördüm. Stadı doldurmayan Trabzonspor taraftarı, bir futbolcuyu oynatmamak için bu hamaseti kullanıyor. Artık Trabzonlular kendilerine sormalılar; "Bu kadar oyuncu neden gitmek istedi? Neden burada mutlu değiller?"
Cevaplarını doğru verdiklerinde, sürekli olarak başkalarını da suçlamaktan vazgeçeceklerdir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA