Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Bugün ayağa kalkalım

Millilerimiz bizi heyecanlandırmıyor. Oynadıkları oyunla da umudumuzu yeşertmiyorlar. Bir dönemin sonuna geldik sayılır. Daha dibi yok görünüyor. Başta Fatih Terim olmak üzere futbolu yönetenlerin sözlerinden "çaresizlik" akıyor. Yapacağımız en kötü şey bu; vazgeçmek...
İşleri, çözüm bulmak, karar vermek ve doğruya yürümek olanlar eğer bu ruh hali içine girmişlerse, masalarında oturup sadece eleştirenler kazanmış demektir. Ortaya koydukları hiçbir öneri, çözüm yöntemi olmadan, sadece hedefe ateş etmek, en gerekli refleksimizi; direnmeyi yok etmiş...Kazakistan maçı ayağa kalkmamız için ilk fırsat... Kendimize gelip, "yeniden" demek zorundayız. Bunu seyirci olarak da, futbolcu olarak da, medya olarak da yapmalıyız.
Bugün kazanmak bize moral getirecek, nefes aldıracak ve karar alırken doğruyu düşünme şansımızı arttıracak. Çünkü duygusalız...
Futbolu bitiremeyeceğimize, ülkemizi değiştiremeyeceğimize veya tuttuğumuz takımı bırakamayacağımıza göre, ayağa kalkmayı başarmalıyız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA