Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

İtalyan işi!

Sanki Serie A'dan bir maç seyrettik. Kazanmayı bilen ve bunun için sabır gerektiğini bilen İtalyan aklı, sarı-lacivert forma ile zemini arşınlıyordu.
Fenerbahçe öne geçtikten sonra rakibine oynadığını zannettirip, son saniye haricinde ceza alanı içine topla birlikte adam sokmadan kronometreyi izlemeye başladı. Saniyelerin sabredeni zafere taşıyacağını bilerek, panik düğmesine rakibin basmasını bekledi. Aslında çok da beklemedi...
Doksan dakikayı değerlendirdiğinizde kazanmayı "hak eden" futbolu, kazananın oynadığını söyleyemezler. Fakat İtalyan modelinde konuşan aslında tabeladır, gerisi bahane ve şikayetler silsilesi.

USTA YAPIMI GOL

Selçuk-Mehmet Topal işbirliğinde, ikinci bölgeye adeta set çektiler. Herkesin beklediği tempolu oyun için, Selçuk Şahin'in attığı golden sonra gerek kalmadı. Dörtlü defanslarını, Karabük'ün her girişiminde altılı hale getirip, bıkkınlık da yarattılar.
Emenike'nin attığı golün usta yapımı olduğunun da altını çizelim. Volkan Demirel'in hızla Caner'i görmesi ve topun Emenike'nin koşu yoluna, "gol olmak üzere" gönderilmesini izledik. Çalışılmış, akıl konmuş hamlelerdi.
Karabük'ün golü ile Gökhan Gönül'ün oyundan çıkması eşleşebilir. Mehmet Topuz arkasına atılan pasa, pozisyon yanlışı ile teslim oldu. Bilmiyordu, beceremedi de.

KARTAL TEBRİK EDİLMELİ
Yolun kısalması için gereken; ilk üç maçın da kazanılması hesabı tıkır tıkır yürüyor.
Dördüncü yıldızın geri sayımında "tik-tak" sürüyor.
İkinci periyota başlarken, 10 deplasman, sekiz iç saha vardı. Şimdi sayılar da eşitlendi. Yedi'de yedi yaptılar. Kötü oynarken kazandılar. Sonra iyi de oynayıp, kazandılar. Dün de akıllı koşup, adlarının karşısına "galip" yazdırdılar.
"Formda oyuncu yok" diyerek eleştirdiğimiz İsmail Kartal'ın, Emre, Meireles ve Sow'un olmadığı takımı, bir anda rekabet kulvarına sokmasını da belirtmeliyiz. Bu sıcaklığı koruması, farklı oyuncularını küstürmeden takımın parçası haline getirmesi de tebrik edilmeli.

En yüksek not 8

Volkan Demirel

En düşük not 5

Mehmet Topuz


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA