Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Vitor Pereira memnundur!

Sonucun iddiası kalmayınca, PAF oyuncularıyla maçı oynadı Pereira. Yanına da sahadakileri tanıyanları alarak. İki seçim de mantıklı ve kendi doğrularını taşıyordu.
Ne yaptı gençler? Abilerini aratmadılar; pozisyon vermediler, pozisyona giremediler. Bunun yanında çok konsantre ve istekli şekilde koştular sahada. Mücadeleden kaçınmadılar, ikinci bölgede de baskı yapmak için fırsat kolladılar. Pereira memnundur yani...
Uygar ve Ramazan önceki maçlardan tanıdık isimler. Yasir ve Egemen battı bu kez gözlere. Şenol Çorlu'nun akademisinden tomurcuk veren isimler bunlar. Nereye koşacaklarını ve en önemlisi nerede duracaklarını biliyorlar. Bu yüzden farklılar arkadaşlarından; günün deyimi ile oyun zekaları yüksek olduğundan.
Antalyaspor da, ligdeki sarsıntıyı bu maça taşımadan, oynamayan-şans alamayan veya yeni gelenler ile maçı kendi analiz cephesine taşıdı.
Aykut Kocaman, Salih'i kupa maçları ile katmıştı kadrosuna. Uygar Mert de İsmail Kartal ile birlikte geldi, beklenen gelişimini sürdürerek. Sonuç beklenen isim olarak Pereira da, genç oyunculara bu kulvarı açarak geleneğin ortağı oldu. Hafta sonu tek maçlık finalde, bu kez ağabeyler olacak sahada. Telafisi olmayan 90 dakikayı şansa bırakmak istemeyeceklerdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA