Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Tarifi Avcı vermişti

Abdullah Avcı, Galatasaray'ı nasıl etkisiz hale getirdiklerini anlattı. "Oyunu soldan kuruyorlardı. Sneijder, Carole ve Bruma. Bu bölgeye baskı yapıp, sağ kanadı kullanmalarını istedik. Böylece hücum kalitelerini düşürdük" dedi. Yani Advocaat için Amerika'yı yeniden keşfetmek gibi bir sorun yok. Muslera kurtaracak, Sneijder topu kullanacak. Oyun aklı, bu tarif üstüne gelişmeli.
Peki; Fenerbahçe için Riekerink ne yapabilir. İşte burada çaresiz. Çünkü Fenerbahçe'nin hücum standardı yok. Eskiden bekler üzerinden oyun kurarlardı, şimdi "o bekler" yok...Hücumu kanatlardan sahayı genişleterek planlarlardı, o da yok. Orta sahadan topu yarı sahaya geçirdiklerinde, direkt oynamayı tercih ediyorlar ve burada bir plandan çok o anın yaratacağı fırsat kararı getirecek. Volkan Şen ile Sabri'nin mücadelesini de izleyeceğiz. Muhtemelen Van Persie forvet arkası olacaktır. Moussa mı, Emenike mi en önde olur, bekleyip göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA