Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

En iyisi hakemdi

Dün akşam Fenerbahçe puan kaybetseydi gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşanacaktı. Çünkü 5-1, 6-1 olması gereken maç az kalsın son saniyede berabere bitebilirdi. Tıpkı cumartesi gecesi oynanan Galatasaray-Çaykur Rize maçı gibi.
Lig maratonunda böyle maçları kazanmak çok önemli. Fenerbahçe fizik olarak çok iyi durumda. Olabildiğince taktik disipline uymaya çalışıyorlar. Sorumluluk almayan, mücadele etmeyen oyuncu yok gibi. Top kayıplarında tüm takım topun arkasına geçiyor. İlk yarıya bakıyoruz, maç gitti geldi. İki takım da birbirlerine üstünlük kuramadılar. Gökhan Gönül'ü uzun zamandır ilk defa dün geceki kadar etkisiz gördük. İlk yarı Fenerbahçe'nin en iyisi Raul Meireles'ti ama o da sakatlandı.
İkinci yarı Fenerbahçe gol kaçırma rekoru kırdı. Burada son vuruşların etkisizliği ve bazı oyuncuların bencilliğini de göz ardı etmemek lazım. Mesela Sow bir pozisyonda sol taraftaki arkadaşına topu çıkartması gerekirken, manasız şekilde pası vermedi ve Fenerbahçe golden oldu. Ama ikinci yarıda Kuyt affetmedi. Egemen vücudunu kullanarak topu önüne aldı, top karambole girdi. Son vuran Kuyt oldu ve Fenerbahçe 3 puanı aldı.

TÜM KARARLARI DOĞRU

F.Bahçe'de Alves tuhaf bir futbolcu. Sanki her an kart görecekmiş gibi oynuyor. 35 metreden frikiklere vurmaya çalışıyor. Çözemediğimiz davranışlar içinde.
Bana göre sahanın yıldızı maçın hakemi Serkan Çınar'dı. Bir pozisyonda Gençlerbirliği futbolcuları, Egemen'in ayağına çarpıp seken ve koluna vuran topta penaltı beklediler. Ama 'Devam' kararı doğruydu. Ayrıca Kuyt'un golünden hemen önce Egemen'in topu alışında da ev sahibi oyuncular, faul beklediler ama burada da hakem kararı doğru. Ve son olarak Gençlerbirliği'nden Özgür yine gereksiz şekilde, gol atmak amacıyla elle oynayınca ikinci sarı kartla oyundan atıldı. Bu karar da doğru.

MAÇIN ADAMI: HAKEM SERKAN ÇINAR

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA