Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Otyakmaz ispat etsin

Mecnun Otyakmaz'ın UEFA'nın Sivasspor hakkında soruşturma başlatmasının ardından yaptığı açıklamaları nasıl yorumluyorsunuz? Mecnun Otyakmaz farklı bir kişilik. Ben onun insan olarak doğruyu söylediğine inanıyorum. Bir sene önce o, ben ve Ümit Özat bir araya geldiğimizde bana üstü kapalı olarak şimdi açıkladığı teşvik priminden söz etmişti. Ben söylediklerinin doğru olabileceğine yüzde 99.9 ihtimal veriyorum. Ama burada sorulması gereken şu. Madem böyle bir teşvik primi var Otyakmaz bunu mahkemede ya da sonrasında niye açıklamadı da şimdi UEFA Sivas'a soruşturma başlattığında ortaya koyuyor. Bu iddiayı ortaya koymak çok önemli ama bundan da önemlisi bu iddiaları bir şekilde ispat etmek zorunda. İspat ederse Trabzonspor da işin içine girer ve iddialar ispatlandığında Trabzonspor idarecileri ve Trabzonspor TFF ve UEFA tarafından soruşturmaya tabii tutulur ve tutulmalıdır. Bekleyip göreceğiz. Otyakmaz'a yakışan (Ben kendisine inanıyorum) bu iddialarını ispat etmektir.
Otyakmaz'ın açıklamaları sonrası Sivasspor'la Trabzonspor'un arası açıldı. Yarıda kalan F.Bahçe maçını da göz önüne alırsak bu gerilimin sahaya yansımaması için ne yapılmalı?
Yapılacak bir şey yok. Bundan sonra Trabzonspor, Sivasspor'la da problem yaşayacak.
Süleyman Hurma'nın "2010-11'de G.Saray sağdan soldan karışan olmasa küme düşerdi" sözleri için yorumunuz nedir?
Süleyman Hurma'nın bu destekle neyi kastettiğini tam anlayamadım. Eğer destek diğer takımların G.Saray'ın küme düşmemesi için maçlara asılmamaları ya da G.Saray'a puanları hediye etmesiyse bu da şikedir. Hurma'ya yakışan bu iddiaları ispat etmektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA