Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Üsküdar'ı geçtikten...

G.Saray'da düşüş devam ediyor. Sezon başı üst üste gelen puan kayıpları futbolcuları da psikolojik olarak etkileyip kendilerine olan güvenlerini kaybettirmiş. Ligin yeni takımı Balıkesir karşısında bile böylesine etkisiz, top kaybının bu kadar fazla yaşandığı bir oyun oynarsanız ilerleyen günler çok daha kötü olur. Balıkesir, G.Saray'ın işini ilk yarıda bitiriverdi. Eski G.Saraylı Sercan çok hırs yapmış.
22. dakikada Alanzinho orta sahayı driplingle geçip Sercan'ın önüne bıraktı. Onun vuruşu da Semih'e çarpıp gol oldu. Gökhan'ın attığı ikinci golde de ilk golle benzerlikler var. Orda da top defansa çarpıyor, sekiyor, Gökhan tamamlıyor ve gol oluyor. G.Saray böylesine basit golleri yememeli. G.Saray'ın zaten hücum organizasyonu yetersiz.
Kanat bekleri bence G.Saray için ideal bekler değil. Eboue ve Telles'i bir kenara koyun; Veysel, Yasin ve Tarık'ı bir tarafa koyun.
Hatta ilk gruba Sabri'yi bile ilave edebiliriz. İleride Burak yine eski sendromunu yaşıyor. Çok yalnız.
İstediği topları alamıyor ve defansın arasında kaybolup gidiyor.
Dün Balıkesir defansı G.Saray'a havadan bir top bile bırakmadı. İkinci yarı Prandelli oyuncu değişikliklerini geç yaptı. Atı alan Üsküdar'ı geçtikten sonra oyuncu değiştirsen ne olur, değiştirmesen ne olur? G.Saray kanatları kullanamıyor. Orta sahadan forvete destek gelmiyor ve böyle olunca da G.Saray'ı çok ama çok kötü günler bekliyor gibi görünüyor. Üstelik yönetim manasız ve olmayacak şekilde seçime gidiyor. Zaten takımda ciddi bir başıbozukluk varken seçim de G.Saraylı oyuncuları olumsuz etkileyecek.
Balıkesir ligin yeni takımı ve çarpıcı bir galibiyet aldılar. Ama oynadıkları futbola baktığımızda ilerisi için 'rahatız' demesinler. Üstelik Balıkesir'in hocası dün oynayan kalecisinin kulağını çekmeli. Bir gün büyük bir problem yaşatacakmış gibi bir sinyal verdi. Karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan'ı genel olarak beğendim. Ama itiraz nedeniyle bence fazla kart gösterdi. Gerek fiziği, gerek oyunculara yaklaşımı gerekse faul tespitlerinde başarılıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA