Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe ucuz kurtuldu

Gerçekten 90 dakikası heyecan dolu, pozisyon dolu bir maç izledik...
Karşılaşmaya damgasını vuracak çok şey var. Bunların başında Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in ilk yarıda oyundan alındığında Teknik Direktör İsmail Kartal ile yaşadığı diyalog gelir.
Diğeri ise Fenerbahçe gibi şampiyonluğa oynayan bir takımın rakibine verdiği sayısız pozisyon.
Şimdiye kadar Kadıköy'de ve deplasmanlarda Fenerbahçe hep bol pas yapmış, ileride topu tutabilmiş, kanat beklerini de mümkün olduğu kadar oyuna sokabilmişti. Ama dün gece Fenerbahçe maçı kaybetmediyse önce Kadlec'e sonra da Bursasporlu son vuruş yapan oyunculara dua etmeli.
Maça Bursaspor golle başladı. Son günlerde futbolunu çok geliştiren Volkan Şen defansın arkasına sarktı, çok düzgün bir vuruşla da golü yaptı. O dakikadan sonra Fenerbahçe oyunu tutmaya ve organize olmaya çalışsa da Bursaspor yakaladığı her topta inanılmaz kontralar yakaladı.
İkinci yarıya da bakıyoruz, hemen başında Fenerbahçe oyunda dengeyi yakaladı ve bu dakikalarda belki de şampiyonluk yarışında çok önemli olan Kuyt'ın golü geldi. Kuyt'ın golünde kaleci Harun hatalı. Kalecinin temel görevi topu takip etmektir, ama Harun kısmen de olsa forveti takip edince Kuyt'ın 30 metrelik orta-şut karışımı vuruşu gol oldu.
İşte bu dakikadan sonra Fenerbahçe son yıllarda yaşamadığı kabus dakikalarını yaşadı. Sağdan Şener, Volkan, soldan Ozan bir basketbol maçında oynuyormuşçasına hızlı hücumlarla geldiler. Neredeyse her atak pozisyon oldu. Volkan Şen kaçırdı, Ozan kaçırdı, Bakambu kaçırdı ve en son vuruşta da Hasan Ali direkle beraber Fenerbahçe'yi ipten aldı. Bir puana Fenerbahçe asla üzülmemeli ama ortaya koyduğu takım savunmaları ve bireysel hatalar çok gerçekten düşündürücü.

AYDINUS BAŞARILIYDI
Hakem Fırat Aydınus, bazı ufak tefek hatalar yaptı. Ama yanlış iki düdükte cehenneme dönebilecek maçta oyunun kontrolünü hiç kaybetmedi. Oyunculara rahat ve kibar yaklaştı. Başarılıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA