Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Yıldırım hatalar!..

Akşam Fenerbahçe'yi izledim arkasından da Galatasaray'ı... İkisi de şampiyonluğun mutlak adayları ama ortaya konan futbol, aldıkları skorlar ve yakaladıkları pozisyonlar asla aynı değil... Galatasaray; Benfica maçını düşünerek birçok oyuncusundan mahrum çıktı. Üstelik Sneijder de kart cezalısıydı. Ama özellikle ilk yarı öyle bir tablo ortaya çıktı ki maç öncesi 'acaba' diyen tüm taraftar, rahatlayıverdi.
Selçuk, frikiklerde her geçen gün Hagi'leşiyor... Frikik neredeyse onun için penaltı gibi oldu. İzlanda'ya attığı gol ülkeye Fransa'yı getirdi. Dün gece attığı gol ise perdeyi açtı. Ardından Burak ve sonrasında yine penaltıdan Burak'la maç ilk yarıda bitiverdi. İkinci yarı Galatasaray için şov zamanıydı. Bu nedenle de Eskişehirspor, Galatasaray'ın üzerine çok rahat gelmeye başladı. Burada ufak bir disiplinsizlikten sözedelim. Birçok Eskişehir kontratağında Galatasaray orta sahasının bir çoğu geri dönmedi ya da dönemediler. Çünkü onlar için maç zaten ilk yarıda bitmişti. Perdeyi kapatan şut virtüözü Bilal oldu ve Galatasaray çok eksik bir kadroyla çıktığı maçta net, rahat ve çarpıcı bir galibiyet aldı.
Eskişehirspor için haftalar önce çanlar çalıyor demiştik. Ama dün gece gördük ki çanlar çok daha kuvvetli çalmaya başlamış. Aslında kadro olarak çok kötü değiller ama herhalde şehirde ya da oyuncular arasında ciddi bir huzursuzluk var.
Hakem skandallarına dün gece Bülent Yıldırım da eklendi. Skor çok farklı olduğu için fazla gündeme gelmeyecek gibi görünüyor. İlk yarıda Selçuk'a yapılan harekette Bülent Yıldırım hatalı karar verdi. Eskişehirsporlu elini koydu, Selçuk da çekilmiş gibi kendini yere attı ve hakem de bunu yedi. İkinci yarıda ise Burak bariz gol şansı ile ilerliyordu ama hakem Bülent Yıldırım eyyamın kralını yapıp olayı kırmızı kart yerine sarı kartla geçiştiriverdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA