Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fırat Aydınus büyük tehlike!

İnanın Fırat artık Türk futbolu için çok tehlikeli... İşin kötüsü artık tehlikeli olduğunu bazı emarelerle çok net açık ediyor.

Fenerbahçe için bir engel daha geçildi... Üstelik bu tür maçlar hep zor olmuştur. Rakip Kayseri can derdinde, yorgun Fenerbahçe şampiyonluk peşinde. İlk yarıda çok etkisiz bir Fenerbahçe izledik. Karşısında inanılmaz direnen iyi savunma yapan, bir Kayserispor vardı. Ama ilk devrenin son dakikasında gelen kırmızı kart güç dengesini, zaten kalite olarak rakibinden çok daha üstün olan Fenerbahçe lehine çeviriverdi. Rakip bir kişi eksilince Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Robin van Persie'yi oyuna alıp, çift santrfora döndü ve bu değişiklikle de ikinci yarının hemen başında Van Persie ile öne geçtiler.
Aslında bu gol birçok şeyin bitişi anlamına da gelebilirdi. Fenerbahçe, önce penaltı kaçırdı, ardından da birçok pozisyonu harcayıverdi. Tabii farkın artmasını engelleyen ve bence gecenin yıldızı Kayserispor kalecisi oldu. Son 10 dakika 10 kişilik Kayseri, bazı pozisyonlar buldu ve birini atsalar belki de Fenerbahçe'ye soğuk bir duş yaşatacaklardı. Sonuçta şampiyonluk yarışı doludizgin devam ediyor. Ama devam eden başka birşey daha var. O da hakem rezaletleri...
Fırat Aydınus, ne yaptığını bir tek kendisi biliyor. İlk yarıda Nani'ye yapılan mutlak bir penaltıyı vermedi. İkinci yarıda sarı kartlı Kjaer'i ceza alanının hemen dışında yaptığı faulde ikinci sarıdan atamadı. Üstelik faul bile vermedi. İnanın Fırat artık Türk futbolu için çok tehlikeli... İşin kötüsü artık tehlikeli olduğunu bazı emarelerle çok net açık ediyor.
Sonuç olarak dünkü maç terörün gölgesinde oynandı. Maçın başlaması ile birlikte gelen saldırı haberi herhalde sadece oyuncuları etkilememiştir. Ama tüm Türkiye, acıyı yaşarken maçı seyretmenin de ayrıca acısını yaşadı. Ulus olarak hepimizin başı sağ olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA