Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kalite eksik!

Fenerbahçe, Süper Lig'e kötü başladı... Öncelikle şunu söyleyelim, zamanında Fenerbahçe'de performansları beğenilmeyen bazı oyuncular dün sahada kurtarıcı gibiydi. Mesela Emenike... Problemli bir ayrılık olmuştu. Mesela Miroslav Stoch... Açık seçik yollanmıştı. Belki Salih Uçan için gönderildi diyemeyiz ama o da Fenerbahçe'nin playmaker'ı gibi görev yapmaya çalışıyor. Ancak yeterli olmuyor.
Kısacası; geçen sene Fenerbahçe'de bulunan bazı kaliteli ayaklar, bazı maçları çok rahat kurtarmışlardı. Örnek mi? Başta Nani... Şu anda takımda yarım Nani bile yok. Sonra Gökhan Gönül ve Caner Erkin... Onların yerine kadroda olanlar Hasan Ali Kaldırım ve Van der Wiel asla onların seviyesinde değiller.
Fenerbahçe düşük tempo ile oynuyor, hücumda çoğalamıyor. Bütün bunlara maçın hemen başında yedikleri gol de tüy dikti. İnanın yediği golden sonra neredeyse 80. dakikaya kadar Fenerbahçe inisiyatifi hiçbir zaman eline alamadı. Buna karşılık da son 10 dakikada maçı pekala kurtarırlardı. Hele bir pozisyon var ki önce Fernandao'nun kafasında top direkten dönüyor, sonra Van Persie tamamlıyor ama Volkan Babacan sanki bir ilahi güçle topu kurtarıveriyor.

YAZIKLAR OLSUN EMRE!
Sonuçta Fenerbahçe'yi zor bir sezon bekliyor. Avrupa Ligi'ndeki Grasshoppers karşılaşması kimseyi yanıltmasın. Grasshoppers, Türkiye Ligi'nde düşmemeye oynar. Ama Fenerbahçe bu kadrosuyla daha doğrusu bu kadro kalitesiyle geçen seneden bile zorlanacağa benziyor.
Emre Belözoğlu'na yazıklar olsun... Birkaç yıl önceki Emenike'den intikamını dün kaval kemiğine basarak almaya çalıştı. Atılması doğru karar. Ayrıca ilk yarıda Alper Potuk'un ofsayt diye sayılmayan golünde de hakem Ali Palabıyık doğru bir karar verdi. Gelelim Mehmet Topal'ın gördüğü kırmızı karta: Yavaş çekimde şeklen kırmızı gibi görünse de Topal'ın niyeti rakibe basmak değildi. Ama topu sıyırınca hareket rakibinin kaval kemiğine geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA