Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Çakır üzmedi!

Dünyanın sayılı hakemlerinden biri olan Cüneyt Çakır, anlamsız bir penaltı çaldı.

Maç başlamadan önce boş tribünlerde devasa bir pankart vardı, "Beşiktaş'ı üzmeyin" diye... Ve dün akşam maalesef hakem Cüneyt Çakır, Beşiktaş'ı yine hiç ama hiç üzmedi.
Bu lafı niye söylüyorum?
İkinci yarı Antalyaspor maçın tüm kontrolünü eline almıştı, Beşiktaş topu tutamıyordu, ilk devrede bulduğu golün üstünlüğünü koruma gayretindeydi ki Cenk ve Antalyasporlu Celustka ceza alanı içinde ikili mücadeleye girdiler. Cenk yere düştü. Herkes şaşkınlıkla bakarken, Cüneyt Çakır ki o dünyanın sayılı hakemlerinden biri, anlamsız bir penaltıyı çalıverdi. Bu penaltıyla gelen gol, adeta maçı bitiren gol oldu. 1-0 ile 2-0 arasında dağlar kadar fark var.
İlk yarıda Beşiktaş, son dakikada Pepe ile öne geçti. Aslında Pepe'nin, golden önce de iyi bir kafa vuruşu direkten dönmüştü. Görünen o ki Pepe bu sene, bu şekilde duran toplardan en az 5-6 kafa golü atabilir. Atiba hazır değil, buna karşılık Tosic diri ve fedakar oynadı. Beşiktaş, takım olarak tam hazır olmasa da hücum elemanlarına, kanatlarına baktığımızda ligimizin en iyisi. Düşünebiliyor musunuz, geçen yıl Quaresma mı, Lens mi anketleri açılıyordu, bu yıl ikisi de Beşiktaş'ta.
Şayet Negredo, Aboubakar'ın yüzde 70'i kadar performans göstersin, Beşiktaş banko şampiyonluk favorisidir. Tuhaf olan şu, Pepe bir dünya yıldızı, gol de attı, daha da atacak ama son dakikada yaptığı hata ne Pepe'ye ne de herhangi bir stopere yakışmaz. Eğer Eto'o golü yapamadıysa Beşiktaş Fabri'ye dua etsin.
Sonuç olarak ligde birçok takım daha hazır değil. Ama önemli olan sezon başında bu tür maçları kazanabilmiş olmak. Üstelik Antalyaspor gibi bu sene ligde çok önemli şeyler yapacağına inanmadığımız bir takımı yenmek, sezon başında yenmek ve seyircisiz yenmek lig maratonu için çok önemli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA