Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Hız testini Beşiktaş kazandı

Beşiktaş ligin en hızlı atağa kalkan takımı, topu hiç eveleyip gevelemiyor. Hatta bazen ihtiyacı olduğu zaman bile bu özelliği olmadığı için oyunu pasla kontrol altına alamıyor. Bu kez rakibi Beşiktaş gibi hızlı oynayan bir takımdı. Şunu söyleyebilirim ki bu yıl zorlanır Kayserispor. Ama bu oyun anlayışıyla birkaç yıl sonra bu kadro, birkaç olgun oyuncu takviyesiyle ve bu felsefesiyle ligimizde ses getirecek istikrarlı bir takım olur.
Dün Beşiktaş'tan da hızlı başladılar maça. İlk 5 dakikada savunma arkasına atılan toplarda iki net pozisyon buldular. Birinde McGregor çok güzel çıkardı, diğerini ise auta attılar. Bunun dışında iki tane de çaprazdan savunma arkasında pozisyon buldular. Aybaba, Ersan'ı sadece kart gördüğü için değil bu tehlikeleri gördüğü için çıkardı. Toraman'ı stopere çekip Veli'yi orta sahaya aldı. Bu dakikadan sonra ilk yarının sonuna kadar Kayseri'ye pozisyon vermedi Beşiktaş. Kayseri'nin savunma arkasına yaptığı hızlı atakları bu kez Beşiktaş yapmaya başladı ve art arda iki gol buldu. Özellikle ilk golde Veli'nin pası bu sezon gördüğüm en iyi asistlerden biriydi. Üst üste atılan iki golle ilk yarı bitti. Aslında Beşiktaş deplasman takımlarının atacağı golleri attı. Bu Kayserispor için düşündürücü.

KAFA OLARAK YORGUN
İkinci yarı yine Kayseri atak başladı. Ama Veli'nin kendisinin de kabullendiği elle alışı golle sonuçlandı. Aslında maç kopmuştu ancak Kayseri takımı özellikle Almeida çıktıktan sonra kontratakta sıkıntı yaşayan Beşiktaş karşısında ceza alanı çevresinde pozisyonlar yakaladılar. Önce soldan güzel bir gol attılar. Maçın kırılma anında ise McGregor net bir pozisyonu çıkararak galibiyette pay sahibi oldu.
Halis Özkahya'yı kafa olarak yorgun gördüm. Hatalar yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA