Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Sen niye karışıyorsun?

Önce şunu söyleyeyim; Webo'nun pozisyonu penaltı falan değil. Bundan önce üç tane tartışmaya açık pozisyon var ama o pozisyon penaltı değil. Niye böyle cümleye başladım? Oyun olarak maçı Fenerbahçe hak etti mi? Fazlasıyla hak etti...Ama soracaksınız tabii "Sanane hakem?" diye "Sen niye karışıyorsun?" diye...Bu sorular da haksız değil.
Maç öncesi planlar iki takım açısından da daha 1. dakikada alt üst oldu. Kasımpaşa penaltıdan golü buldu, Fenerbahçe sürekli hücum yaptı. Kaybedilen Sivas maçındaki iyi oyunun üstüne biraz daha koymuş F.Bahçe. Açıkçası ben Fenerbahçe'nin bu kadar istekli, arzulu, coşkulu ve etkili oyununu çok nadir gördüm.
Hazır olmayan Yobo ve biraz da maç eksiğinden dolayı ritmini kaybeden Hasan Ali dışında gerçekten bütün futbolcular hem fizik hem de oyun olarak iyi top oynadılar. Taraftarın coşkusuyla da skoru değiştirmesini bildiler.
Sezon boyunca genelde geriye düşürülen maçları çevirmek çok kolay olmaz, efor gerektirir. Fenerbahçe de dün bir hayli efor sarfetti. Meireles geldiği günden beri en iyi maçlarından birini oynadı. Mehmet Topal iyi oynarken taktik düşünce gereği çıktı. Webo şu anda Burak ile ligimizin en etkili santrforlarından biri. Taze kan Sow da girince Kasımpaşa savunmasının dengesi bozuldu. Gökhan ve Kuyt'un, yoğun maç trafiğinden sonra sağ taraftaki temposu saygı duyulacak bir tempoydu.
Isaksson iki üç tane net kafa vuruşu çıkardı, gollerde yapacağı bir şey yoktu. Kasımpaşa maça bir kere ortak oldu attığı golün dışında, o da ikinci yarının başında Adem ile girdiği pozisyonda.

Fizik yükseliş sürüyor

Açıkçası Fenerbahçe takımı Antalya kampından sonraki fizik yükselişini devam ettiriyor. Oyunun sonunda o kadar zor bir penaltıyı ancak Emre gibi tecrübeli bir oyuncu atabilir. Yine uzatmanın son saniyelerinde Isaksson'un risk aldığı bir pozisyonda ancak Emre gibi bir oyuncu gol pasını verebilirdi. Dolayısı ile Fenerbahçe'nin oyununu gerçekten takdirle karşıladım ama hakem de 88 dakika iyi götürdüğü maça bir penaltı pozisyonu ile damgasını vurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA