Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

F.Bahçe Kızılderili gibi başladı

Fenerbahçe maça öyle bir başladı ki sanki Kızılderili gibi. İlk yarıda tek kale maç yaptı sarı-lacivertliler.
Gol 'geliyorum' dedi, geldi. İkinci de 'geliyorum' dedi ve o da geldi. Çok yüksek tempoyla başladılar maça. Savunma dörtlüsünün üçü hücuma da çıktı. Takım Gaziantepspor yarı alanına yerleşince savunma da orta çizgiye kadar çıkınca artık konuk ekibin yapacağı hiçbir şey kalmadı. Şut var, duran top var, en önemlisi kanat bindirmeleri var. Mükemmel bir ilk yarı oynadı Fenerbahçe. İkinci yarıda skorun verdiği rahatlık ve biraz da yorgunlukla Fenerbahçe savunması arkaya attı kendini. Orta alan oyuncuları da o bölgede basmayınca Gaziantepspor bu durumdan iyi yararlandı. Bu bölümde net iki pozisyon buldular; üçüncüde de gol geldi.

YANAL GEÇ MÜDAHALE ETTİ
Gaziantepspor golden sonra maça ortak olmaya niyetlendi. Teknik direktör Ersun Yanal bu dakikalardan sonra geç de olsa doğru ismi oyuna aldı, Salih'i.
Ve Salih birebir kaldığı rakibini çok güzel geçerek Emenike'ye kendi adına ikinci golünü attırarak farkın ikiye çıkmasını sağladı.

G.ANTEP ORTAK OLMAYA ÇALIŞTI AMA...
Maçtan önce Pierre Webo'nun yerine Emenike'yi oynatması takımın geleceği ve bütünlüğü açısından önemli. Emenike son 10 gün içinde 5. golünü attı (ikisi milli takımda). Fenerbahçeli futbolcular üst düzey motivasyon ve güvenle oynuyorlar. Ersun Yanal, yüksek tempolu ve agresif bir takım yaratmış. Yalnız oyuna müdahalede daha erken davranabilir.
Gaziantepspor dün geceki karşılaşmada ilk yarı hiçbir şey yapmadı, yapamadı.
Fenerbahçe izin vermedi buna. İkinci yarı ise Fenerbahçe de biraz imkan verince oyuna ortak olmaya çalıştılar.
Maçın hakemine gelecek olursak... İlker hoca ilk yarısı zor olmayan maçı kazasız belasız bitirdi diyebiliriz.

MAÇIN ADAMI:
EMMANUEL EMENİKE

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA