Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İlk yarıda Konya, ikinci yarıda Kadıköy!

26 ile 41 arası üç tane birbirinden güzel gol...
Antrenmanlarda hücum çalışmalarında, özellikle kontratak çalışmalarında görebileceğimiz türden çok güzel goller. Gökhan Töre iki asist.
Hem Olcay'dan hem de Almeida'dan isabetli güzel vuruşlar. Daha sonra Oğuzhan'ın merkezden gelip bireysel yetenekleriyle bitirdiği isabetli vuruş... Beşiktaş, üstün, hızlı, üç maçtır evinde kazanamamanın verdiği hırs ve arzunun üstüne kaliteyi de koyarak ilk 45'te kopardı maçı. Bizler; yani dışarıda olanlar, ilk yarıda iki değişiklik hakkını kullanan Konyaspor için ikinci yarının zor geçeceğini düşünüyorduk. Ancak gördük ki aynı düşünceyi Beşiktaşlı oyuncular da paylaşıyor.
Devrede artık bu maçı bırakıp 5 gün sonra oynanacak olan Fenerbahçe derbisine hazırlanmaya başlamışlar. Fakat Konyaspor'un bulduğu gol ve üst üste gelen atakları, oyunun son 15 dakikasında Beşiktaş'ın biraz daha toparlamasına sebep oldu. Son paslarda ve son vuruşlarda biraz daha isabetli olabilselerdi pek de sıkıntı yaşamayacaklardı zaten. Beşiktaş özellikle ilk yarıda oynadığı oyunla galibiyeti fazlasıyla hak etti.
Ligin daha henüz başı olmasına rağmen belki de kendi adına final maçı olarak gördüğü Kadıköy'deki Fenerbahçe karşılaşmasını beklemeye başladı. Beşiktaş'ın bir artısı da ceza sınırındaki oyuncuların maçı kazasız geçmeleriydi.

TOLGA FORMUNUN ZİRVESİNDE

Oğuzhan'ın hızlı yükselişi devam ediyor.
Kuvvetlendikçe oyundaki devamlılığı da artıyor.
Biliç'in, Fernandes'i antrenman eksikliğinden dolayı daha fazla yormamak için çıkardığını düşünüyorum. Tolga ise dün akşam yaptığı kurtarışlarla formunun zirvesinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Dün akşam alınan 3 puan haftaya oynanacak final (!) maçı öncesi Beşiktaş için çok önemliydi. Şimdi Kadıköy'e daha moralli gelecekler. Bence çok önemli bir konu da seyircisiz oynanan mücadeleler. Bu maçlara bir çözüm bulunması lazım. Benim aklıma gelen bir çözüm yok ancak bu işe bir çare düşünülmeli. Artık ülkemizde maçlar taraftarsız oynanmasın.

MAÇIN ADAMI:
OĞUZHAN ÖZYAKUP

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA