Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Yanal yeni sözleşmeyi hak ediyor

Moraller üst düzeyde Fenerbahçe'de... Art arda kazanılan maçlar nedeniyle keyifli. Dün de haftanın ilk maçını kazanıp, rakiplerini baskı altına almak istiyordu. Akhisar bu sezon deplasmanlarda gol atmakta zorlanan bir takım. Hatta dün de dahil olmak üzere bu sezon deplasmanda hiç gol atamadılar. Fenerbahçe, Akhisar karşısında yüksek tempo ile oyuna başladı. Bu sezonun en dikkat çeken ismi Bilal'in pozisyonu dışında ceza sahasına rakibini sokmadı. İlk dakikadan itibaren rakip sahaya yerleşti. Maçın başında Gökhan sürekli indiriyor, yan tarafta Caner'in yokluğunda Hasan Ali ona eşlik etmiyordu. Baskılı ama pozisyon fazla yoktu. Ardından kırmızı kart ve penaltı geldi. Rakibin kırmızıdan sonra direnci kırılmıştı zaten ilk yarının sonuna doğru gelen golle de iyice yıkıldılar.
Durum 0-0'ken Ersun Yanal, Alper-Webo değişikliğini kafaya koymuştu. 1-0'dan sonra da düşündüğü bu değişikliği yaptı. Takım halinde hücum yapan Fenerbahçe karşısında Akhisar takımı hiç bir direnç gösteremedi. Goller, pozisyonlar üst üste geldi. Fenerbahçe moralli istekli tempolu hızlı ve rakibinin de ilk yarının ortalarında 10 kişi kalmasından sonra rahat bir maç kazandı. Geldiği zaman 1 yıllık bir sözleşme yapılan Yanal'ın görev süresi uzatılmalı. F.Bahçe antrenörü olmak için 1 yıllık değil 6 aylık sözleşmeyi bile kabul edersin. Hele ki o camiadan değilsen. Şu ana kadar Fenerbahçe Başkanı ve Yanal'ın istediği herşey aynı gidiyor. Yanal sözleşmenin uzatılmasını da hak ediyor.
Fenerbahçe'nin forvet oyuncuları 15. hafta itibariyle 27 gole ulaştılar. Dile kolay... Kuyt, Emenike, Sow 4-2-3-1'i oynamıyor Fenerbahçe 4-3-3 oynuyor. Bence transfere gerek yok. Çok etkileyici futbol oynuyor Fenerbahçe. Akhisar maçında da son yarım saati de formaliteye çevirdi.
Mete Kalkavan'ın penaltı kararı doğru ancak bir de veremediği penaltı var ki o da kendisine hiç yakışmadı.

MAÇIN ADAMI: MEHMET TOPAL

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA