Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Caner sorunu hemen çözülmeli

Yoğun geçen sezonun ardından F.Bahçe için dünkü maçın ölçü olamayacağını söylemeliyiz. Takım geçen hafta itibariyle tatile girmiş. Bu maçlar Holmen, Baroni gibi isimlerin geleceği için testtir. F.Bahçe'nin geçmişte de şampiyonluğu kazandıktan sonra farklı yenildiği maçlar olmuştu. Konya maçı vardı, Malatyaspor'dan da 4 yemişti mesela.
Dünkü maç da bundan farklı değildi. Hedefiniz olmadığı zaman futbolcular serer, idmanlar goygoyla geçer. F.Bahçe'nin fazla pozisyonu yoktu. Akhisar 6-1, 7-1 bile kazanabilirdi. Mert iyi günündeydi, F.Bahçe ucuz atlattı diyebiliriz. Daha farklı bir skor olmaması F.Bahçe adına sevindirici. Teknik direkör oyuncu gibi bakmaz, puan hanesi için kalan üç maçı da kazanmak ister. Belki rotasyonu da bundan dolayı yapmıştır. Ama rotasyonda kullanılan oyuncuların da kendini göstermesi gerekir. Oyuncuları teknik olarak eleştiremeyiz. Mehmet Topal'ın son vuruşlarını pek beğenmem ama dün beni mahçup etti.

FORVET ARKASINA TAKVİYE ŞART

Gönlümüzden geçen F.Bahçe'nin Avrupa'da olması ama gözüken bu mümkün değil. Kadrosu oldukça maliyetli, transfer lazım mı? Forvetin arkasına savunma da yapabilecek, yaşı 26-27'nin altında olacak bir oyuncu transfer edilebilir. Ersun Yanal, 'Devam edecek mi' sorusunu bile hak etmiyor. Kesinlikle devam etmeli. Ancak Caner Erkin'in durumu tuhaf.. Piyasası olan bir oyuncu. Ben Liverpool olsam sıfır maliyetli Caner'i hemen alırım. Sol bekte bu yaşta sıfır maliyetten bensediyorum. Bu sorunun çözülmesi lazım.
Akhisar vitrin maçı oynadı. Çok iyi bir kontratak takımı olduğunu yine gösterdi. Hamza Hamzaoğlu'nun istatistiklerine bakılırsa düne kadar Fenerbahçe galibiyeti yoktu; gider ayak Fenerbahçe'yi de yendi. Milli Takım tercihi hayırlı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA