Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Derbi için kredi kazandı!

Sivass por-Beşiktaş maçını izledikten sonra "Galiptir bu yolda mağlup" diyebiliriz. Beşiktaş'ın kazandığı 3 puan, kötü oyunun üstünü kapatabilir. Beşiktaş çok zorlu iki Club Brugge, bir Fenerbahçe maçı oynayacak. Bu zorlu periyotta 3 puan çok önemliydi. Beşiktaş'ı bu kötü oyuna zorlayan çok iyi bir Sivasspor izledik. Beklerini hücuma çıkaramayan bir Beşiktaş vardı. Ziya ve Cicinho ne Opare'ye ne de Serdar'a hücum izni verdi. Beşiktaş'ın 90 dakikanın tamamında mahkum oynadığını gördüm. Beşiktaş, değişiklikler yapmasına rağmen oyunu tutamadı.
Daha sonra Kerim'i oyuna aldı Bilic, "Onunla deneyeyim" dedi ama o da olmadı. Sonlardaki Demba Ba-Mustafa değişikliği normal.
Demba Ba'yı yorgun gördüm. Da Costa iyi stoper Demba Ba'ya adım attırmadı.

SİVASSPOR ŞANS TANIMADI

Rakibin temposunu düşürmen için pas yapman lazım. Veli, Atiba ve Tolgay bu meziyetlere sahip oyuncular ancak Sivasspor onlara pas yapma şansı vermedi.
Sergen Yalçın, Utaka ile başlayıp, Batuhan ile maçı bitirebilirdi ama o tersini yaptı. Çünkü maçı sonra değil, en baştan kazanmak istedi.
Gündüz maçı da olduğu için sanki bir Premier Lig maçı izledik. Kaliteli bir Stoke City ile Manchester United maçı izler gibiydik! Slaven Bilic, bu maça nasıl hazırlandı? Galatasaray maçını izleyerek... Ama Sivasspor bugün kusursuza yakın oynadı. Sadece top çizgiyi geçmedi. Oyunun son bölümünde Beşiktaş çok baskı yedi. Necip için ayrıca konuşmak lazım. Necip genel anlamda iyiydi. O baskıda savunma olarak çok büyük işler yapamayabilirsiniz ama Atiba'ya golden önce 'Bilal Kısa pası' attı. Atiba da Gekas koşusu yaptı. Beşiktaş, altın buldu. Çok mutludurlar şimdi. Beşiktaş bu maçı kazanıp Fenerbahçe deplasmanında kaybetme kredisi kazandı.

Beşiktaş Sivasspor maçını kazanıp, Fenerahçe deplasmanında kaybetme kredisini kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA