Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Namoğlu doktora göndersin!

Bu dönem her puan çok değerlidir. Ben yarıştaki takımlardan daha fazla puan kayıpları bekliyordum. Bu hafta bakıyoruz, Konya G.Saray'a, Sivas F.Bahçe'ye ciddi dirençler gösterdi. Dün de G.Antep'in bulduğu ciddi ataklar vardı. Beşiktaş, oyunun hakimi görünümündeydi.
Gol aradı, ciddi pozisyonlara girdi, ilginç pozisyonlar kaçırdı. Rakibin de ciddi atakları oldu. Erdem'in son dakikada kaçırdığı pozisyon çok konuşulacak. O golü yemiş olsa Beşiktaş bugün havlu atmış olabilirdi. Ancak yan hakemin bir pozisyonu var. Buna değinmeden geçemeyeceğim... Önündeki taç pozisyonunu nasıl görmez?
Bence Yusuf Namoğlu'nun bu yan hakemi yanına çağırması ve 'Kardeşim sen bir doktora görün' demesi lazım. Bence Tarık Ongun'un 4 hafta dinlendirilmesi gerekiyor. Beşiktaş dün maçı çok istedi. Rakip alana oyunu yıktı. Bilic de ciddi tehlikeyi göze alıp sahaya 6 ofansif oyuncu birden sürdü. Çok güzel de pozisyonlar yakaladılar. Hani televizyonlara verilen 3 dakikalık tekrar görüntüleri var ya o yetmeyecek. Bilic'in değişikliklerine değinmek lazım. Bilic 2 yıldır Türkiye'de. Çok risk alan bir hoca değil ama dün riskler aldı. Mustafa'yı oyuna aldığında çift santrfor oynatacak diye düşündüm ama baktım ki sol açık oynattı. Eğer Mustafa'yı oyuna alıyorsan, Demba Ba'nın yanına monte edeceksin. Ben ceza sahası için de Demba Ba'yı görmek isterdim. Yani, doğru yerde duracak ve golü arayacak. Son zamanlarda performansı çok düşük Ba'nın. Çok top buldu ama kondisyonu kötü, ayakları kötü, topu alıyor, stop ediyor ancak devamını getirecek mecali yok.
Beşiktaş için dün sahanın en iyisi Sosa'ydı. Bir gol attı, üç tane ciddi pozisyona girdi, altı tane de süper pas attı. Ama maçın sonlarına doğru düştü. Oğuzhan'ın oyuna girdikten sonra biraz daha topla buluşmasını ve sorumluluk almasını beklerdim ama hiç görünmedi. Sonuç olarak Bilic, elinden gelen her şeyi yaptı maçı almak adına. Zaten maçın son bölümünde taktik falan kalmadı sahada.
Şu anda 4'er maç kaldı ve 12'şer puanlardan bahsediyorlar. Bu çok zor. Bence puan kayıpları olacak. Beşiktaş için Akhisar maçı çok kritik ve zorlu sınav. Aynı şekilde Galatasaray ve F.Bahçe'nin Mersin maçları var. Puan kayıpları olacaktır diye düşünüyorum.
Ama şu bir gerçek krediler artık azaldı. İbre az da olsa şu an G.Saray'ı gösteriyor. Niye? Bütün maçlarını alsa yetiyor. Beşiktaş büyük şansı kaybetti. Bütün maçlarını alsa 4'te 4 yapsa yetmeyebiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA