Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Herkes çıkar, Burak çıkmaz

Galatasaray'ın dün geceki maça ideale yakın kadrosuyla çıkması gerekirdi. Osmanlıspor karşısında çok zorlandılar. Galatasaray'da ilk 45 dakikada sahanın en iyisi kesinlikle Sabri'ydi. Osmanlıspor'un gollerine baktığımızda Muslera'nın iki golde de büyük hatası vardı. Muslera ayarında bir kalecinin bu golleri yememesi lazımdı!. Kafası daldı herhalde o ara! Maçtan sonra da tribüne dönüp bütün 'sorumluluk bende' hareketi yaptı. Yıldız kaleci iki haftada çok ciddi hatalar yaparak takımının 5 puan kaybına neden oldu. Ama bir gerçek var ki geçen haftaki Sivasspor maçının ilk yarısı, hatta Bursaspor'la yapılan final maçına bakarsak, Galatasaray'ın bir gidişatı var. Bu da transfer politikasıyla ilgili...
Yedek kaleciye bakıyoruz, İsmail Çipe.. Tanıyan var mı? Bu kardeşimize saygısızlık yapmak istemiyorum ama Galatasaray şampiyonluk yarışına başlıyor ancak bir kaleci bile alamadılar. Galatasaray, Osmanlıspor'a da kaybedebilir fakat asıl sorun transfer politikası ve yedek kaleci problemi. Melo herkes idmandayken Instagram'dan tatil fotolarını paylaşıyordu. Melo'yu hiç bu kadar kötü görmedim. Sahada adeta yürüyecek hali yoktu. Bir oyuncunun bu kadar ara vermesi büyük sorun.
Bakın bunların hepsi bir krizdir. Sonrasında da birden bire Burak- Hamza hoca krizi ortaya çıktı. Dünkü karşılaşmada herkesi çıkartırım, Burak Yılmaz'ı çıkartmam. Maç 2-1, çevirmem lazım ama Burak çıkıyor. Oyunun son bölümünde Podolski santrfor oynadı. Burak ile ilgili hocanın belli ki bir sorunu var. Nedenini bilmiyorum. Ama Hamza Hamzaoğlu'nun bunu mutlaka halletmesi lazım. Hamza Hamzaoğlu'na bir kalkan lazım. Galatasaray lige enerjisi düşük girdi. Takımda birçok kriz çıktı. Dışarıdan bir gözle bile bunu görebiliyoruz.
Hamza Hoca geçen hafta Burak'ı 'Oynatmıyorum, sebebi tekniktir' diyor. Bir hafta sonra yine Burak'ı oyundan alıyor. Bir takıntı olduğu gerçek, 57. dakikada oyundan aldı. İlk kurban o oldu. Bence Umut Bulut çıkmalıydı, Burak Yılmaz sahada kalmalıydı.
Sneijder artık kendine oynuyor. Her yerden vuruyor, daha hazırlık pasındayken vuruyor.
Konsantrasyon, ciddiyet, iş disiplininde problem var. Fizik olarak iyi değil. Selçuk 60 dakika boyunca elinden geleni yaptı. Sabri de tükendi ikinci yarıda ne yapsın yardıma gelen yok. Stoperler de kendini arkaya atmak zorunda kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA