Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İyiyken yedi kötüyken attı

Siyah-beyazlılar iyi oynadığı 70 dakikalık bölümü geride kapattı. Kötü oynadığı 20 dakikalık bölümde ise bir puanı penaltıyla da olsa kurtardı. Penaltı da el var mıydı? Evet vardı.
Rıza Hoca'nın Kasımpaşası taş gibiydi. Kemik gibi iki stoper almışlar ve geçen seneki o çok gol yeme sıkıntısından kurtulmuşlar. Beşiktaş karşısında 3 şut çektiler onların da tamamı gol oldu. Eren Derdiyok gerçekten önemli bir oyuncu. Yorucu bir maç oldu. Castro, Oğuzhan, Atiba sahanın en çok koşan isimleriydi diye düşünüyorum.
Şenol Hoca'nın takımı geçen yılki Beşiktaş'a çevirmemesi gerek. Necip'i ve problemli Quaresma'yı çıkardı. Milosevic'i çıkardı. Oyuna Cenk'i de sokunca abartılı bir risk aldı. Cenk oyuna girince orta saha boşaldı ve Beşiktaş hakimiyeti kaybetti. Gomez de yoruldu. Futbolun doğru paslarını atmış olsalar Beşiktaş için her şey daha kolay olacaktı. Beşiktaş Gomez geldikten sonra kendi gerçek evinde Japon kale maç yapar. Bir an önce Vodafone Arena'da oynamaya başlaması gerek. Evet belki özellikle geçen yıl Türkiye'nin deplasmanda en çok puan toplayan takımıydı ama kendi evinde oynamanın enerjisi başka.
Rıza Hoca'nın takımları hep canlıdır. Sivas, Rize hep öyleydi. Disiplinli, kuvvetli takım yapıyor. Kasımpaşa'da da tedaviyi iyi yapmış, teşhisi doğru koymuş. Tunay iki sene önce daha iyi top oynuyordu benim beklentilerimin altında kaldı.
Beşiktaş şu anda Fenerbahçe'nin Van Persie ve Fernandao ile yaşadığı problemi Gökhan Töre ve Quaresma ile yaşıyor. İkisi de mutlu değil. Gökhan'ın disiplinsiz oyunundan bu anlaşılıyor. Quaresma'ya bakıyorum elektriği yok. Van Persie, Fernandao onlar da öyle. Olcay daha profesyonel, takıma girdiğinde aynı işini yapıyor. Ama Gökhan ve Quaresma hep takımda olmak istiyorlar. Geçen sene Gökhan maçtan sonra eve gittiğinde biliyordu ki haftaya da oynayacak. Ama şimdi öyle değil. Cenk de Olcay gibi o da kabul ediyor. Bu oyuncuların mutlu olması gerek.
Son cümle Cüneyt Çakır ve yardımcılarına. Çakır'ın en büyük avantajı yardımcıları. Ekibi zehir gibi. Uyum içindeler. Sıfır hatayla maçı bitiriyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA