Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Güneş skora göre oynadı!

Fenerbahçe favoriydi ama ben ev sahiplerini hep yüzde 5-10 önde görüyorum. İki değerli teknik direktörün hocalığını izledik. Biri santim santim, kontrollü oynamaya çalışan bir hoca, diğeri de Şenol Güneş gibi dörtlü forvetle oynamaya alışmış, bunun için de öne doğru oynamaya çalışan bir teknik direktör. Daha emniyetli bir takım çıkarmıştı Güneş, B.Münih'te... Ne oldu farklı kaybetti. Dün akşam Pepe ve Talisca'nın olmaması ve Oğuzhan'ın son dakika problemi, ilk 15-20 dakika etkiledi.
Fenerbahçe'nin ofsayttan attığı gol, bütün planlarını bozarken, Şenol Hoca'yı gerçeklere doğru itti. İlk 11; Şenol Güneş'in takımı değildi.
1-0 geriye düştü, Talisca'nın pozisyonuna Babel'i attı. Kendi Beşiktaş'ına dönmeye başladı. Sonra biraz daha risk aldı 4-4-2 oynamaya başladı.
Derken Caner'i aldı. Yetmedi öne geçince Necip'i alıp skoru korumaya başladı.
Fenerbahçe beklendiği kadroyla çıktı. Sürekli oynayan Hasan Ali'yi geçen hafta skor 3-0 olduktan sonra çıkarmadı ve solaksız kaldı. Dün bir de üstüne İsmail sakatlandı. Aykut Kocaman taktik antrenörü; oyunun sonunda da çift santrfora dönmedi. Şener'i sağa Isla'yı sola aldı. İkisi de sarı kart.
O zaman Quaresma hamle yapınca geri geri gidiyorsun. Beraberlik şansı yakaladı ama onu da Medel engelledi. Fenerbahçe neyi yapamadı? Pas... Topu tutamadı Fenerbahçe.
Şenol Hoca skora göre oynadı. Hakem de skora göre maç yönetti. Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt. Penaltı pozisyonu fotoğraf penaltısı, hakem verir vermez. Fenerbahçe'nin yediği ikinci golden önce faul var. 2-1'ken Fenerbahçe'nin lehine fauller verdi alakası yok. Chelsea-Barcelona maçını yönetiyor ama Türkiye'deki maçları idare ediyor.
Beşiktaş kazanmayı daha çok istedi. Quaresma gibi iç saha süperstarı ile de sonuca gitti. Fenerbahçe'nin solaksız işi zordu bunun da zorluğunu yaşadı. Maçta uzatmaların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Quaresma'nın uzatmada attığı gol ikili averajı getirdi Beşiktaş'a. Kısaca her golün ayrı önemi var. Bir de bu maçın yarışa yansıması var. Fatih Terim ve Abdullah Avcı biri kazanacak deseler tercihlerini Beşiktaş'tan yana kullanırlardı. Başakşehir, Gençlerbirliği'ni yenerse 5 puanlık bir fark olacak hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'a... Hiç hafife alınacak bir fark değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA