Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Beşiktaş'ta tüzük tadilatı şart!

Beşiktaş, 5 Mayıs 2013'te tüzük tadil kongresini yaptı. Kulüpler Yasası hazırlıkları ve tartışmaları sürerken Beşiktaş'ta tüzük çağa uygun hale getirildi. Başkan ve yöneticilerin görev sürelerini en fazla 3 dönemle (9 yıl) sınırlamak gibi Türk futboluna da ışık tutabilecek önemli kararlar da alındı. Yakından ilgilenmemize rağmen yeni tüzükte bazı noktalar dikkatimizden kaçmış. 10. Madde B fıkrası diyor ki, "Üyelik başvuruları biri 1 Mart-31 Mayıs, diğeri 1 Ağustos- 31 Ekim tarihleri arasında iki dönem arasında yapılacaktır.."
Özetle şimdi üye olmak istiyorsan marta kadar başvuruyu bekleteceksin! Büyük handikap ve çelişki... Çelişki şu: Beşiktaş yönetimi ve camiası üye sayısının artması, listecilerin gücünün kırılması için üyelik katılım ücretini 2 bin liradan 1250 TL'ye indirmişken bu maddenin geçmiş olması.. Tam bir komedi! Sadece bu madde değil ama düzeltmeler için yeni bir tüzük tadiline ihtiyaç var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA