Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Dany Nounkeu ve Şampiyonlar Ligi!

Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayalleri kuran ve planları yapan bir takımın defansında kimin olması gerektiği söylemek çok şık kaçmayabilir. Ancak Beşiktaş'ın defansında kimin olmaması gerektiğini belirtmekte fayda var: Dany Nounkeu... Beşiktaş'a gelmesi hataydı! Karar vericiler uyarılara kulaklarını kapayıp Dany'yi transfer ettiler. Hem de en büyük iki rakibinden birinden kiraladılar. G.Saray maçında yaptırdığı penaltı Beşiktaş'a mağlubiyeti getirdi, 6 puan götürdü. Sakat olduğu ve oynamadığı maçlarda Beşiktaş defansının performansı Franco ve Ersan'la tavan yaptı.
Dany için "Bariz hatalar yapar ama hızlı, kademesi çok iyi" deniyordu. Karabük'te ağır vasıta Eneramo'yu kaçırdı ve mağlubiyete zemin hazırladı. Kayseri maçında ilk yarı Biseswar'a yol verdi. Atiba'nın kademeye girişine Cüneyt Çakır penaltı vermedi ancak Türkiye'de birçok hakemin penaltı noktasını gösterebilecek bir karambole sebep oldu. Yetmedi ikinci yarı Bobo'yu kaçırdı. Önünde yakalayacağı 30 metre verken hakemin son adam değerlendirme ihtimalini gözardı edip, çekip indirdi. Sarı kart kırmızıya dönse, ki dönebilirdi de maç sonunda bavulunu toplar G.Saray'a dönerdi. Sayın Slaven Biliç! Sayın Önder Özen: Bu hataları mağdur Kayseri'ye artı yazın, üstüne 2-1'e getiren Okay'ın golünü koyun Dany'nin pimi çekilmiş bir bomba olduğunu görün... Olcay ve Oğuzhan'ın attığı goller, gelişen atak sayıları kimseyi emin kılmasın. Dany bu defansta olduğu müddetçe bundan sonraki maçları ve özellikle F.Bahçe derbisini düşünemiyorum! Son söz; Şampiyonlar Ligi'ne gitmek kadar orada başarı olmak için o kalite ve tecrübede oyunculara ihtiyaç var. Sürekli hata yapan, adam kaçıran defansların şansı olmaz..
Dany bu defansta olduğu müddetçe F.Bahçe derbisini düşünemiyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA