Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Q7'yi de kazandı

Şenol Güneş'in ortaya koyduğu felsefe Beşiktaş'ta gün geçtikçe hissedilmeye başlandı... Beşiktaş'ı izlemek keyif veriyor. Coşku, tempo, pozisyon, heyecan fazlasıyla var. Daha ötesinde teknik kapasitesi yüksek oyuncuların seri paslaşmaları, göze hoş gelen dokunuşları taraflı tarafsız izleyenlerin üzerinde olumlu etki bırakıyor. Rize maçının Şenol Güneş'le Hikmet Karaman'nın ciddi taktik savaşı şeklinde geçeceğini bekliyorduk.
Şenol hoca en büyük hamlesini Türkiye'nin en hızlı sağ kanat oyuncularının başında yer alan Ahmet İlhan'ın karşısına ağır Tosic'i çıkartmayarak yaptı. Onun yerine daha çabuk İsmail'i sürdü. Skorun 1-0 bitmesi yanıltmasın. Oyunun her anında "Beşiktaş ihtiyacı olanı bulur!" hissini verdi. İstekli oyuncuların, tempolu, keyifli paslaşmaları dolu olduğu maçta Beşiktaş ilk yarı 3-4 tane de net gol pozisyonu buldu. Beşiktaş'ın, Gomez'e daha fazla topla buluşturmayı ve bunu kaotik ortamlardan ziyade daha geniş alanlarda yapmaya ihtiyacı var. Güneş'in maça Olcay'la başlaması yerinde bir karardı. İsmail-Olcay ikilisi Ahmet İlhan planını çökertti. Quaresma'nın İkinci yarı başlaması da doğru bir planlama...
Olcay Şahan, cezası nedeniyle Perşembe Moskova'da da olmayacak. Quaresma çıkacak. Portekizli yıldızın girer girmez gol atması ve çilingir görevine soyunması Beşiktaş'a çok şey kazandırdı. Maç bittikten sonra oyuncular sahadan çıkarken Quaresma'nın Gökhan ve diğer arkadaşlarıyla keyifle çıkması ve gülen yüzü kazanımın göründüğünden büyük olduğunun göstergesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA