Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Çift başlı Kartal!

Türkiye Kupası vesilesiyle dün Buca'da nostalji yaşadık. Ev sahibinin jestiyle tribünlerin yarı yarıya bölüşüldüğü maçta taraftarların tezahürat rekabeti maça ayrı bir keyif kattı. Hep beraber "Şehitler ölmez vatan bölünmez" tezahüratı da bu güzelliği taçlandırdı. Bedeli ne olursa olsun birlikte maç izleme kültürüne dönmemiz gerek.
Beşiktaş taraftarı da oyuncuları da bu güzel oyunu özlemiş. İlk yarıda coşkuyu biraz abartıp heyecan yapınca yakalanan 4-5 gol pozisyonunu sonlandıramadılar. Buca'nın agresif oyunu da eklenince gelmeyen golün pozisyon gerilimini artırdığını söyleyebiliriz. İlk yarıda kilitlenen oyunda gözler yıldız isimleri aradı ancak sakinleşip kalitelerini ortaya koymaları ikinci yarıya kaldı. Gökhan'ın vuruşunda yine Buca duvarına çarpan top bu sefer Onur'un ayağından filelere gitti. Oyun rahatladı, Ersan-Oğuzhan'ın pasında Sosa'nın kazandırdığı penaltı haklı bir karar olduğu kadar kaliteli bir organizasyondu. Rekabet kalite getirir. Dün Tolga kalesinde çok iyi işler yaptı. Ege seyircisinin alkışını aldı. Boyko'nun varlığı bile oynamadan Beşiktaş'a yaradı. İyi olan eldiveni giyecek. Son olarak Marcelo da Milosevic kiralık hüllesiyle Hannover'den geldi.
Alexis Delgado'da hazır ve nazır. Artık Ersan ve Rhodolfo'nun da daha iyisini oynama zorunluluğu var.. YOKSA... Forma pahalı!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA