Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Lider Beşiktaş

Trabzonspor-Beşiktaş maçının devre arasında basın odasındayız. Bu sene hakemlerden çok çekmiş, adeta çifte kavrulmuş Trabzonspor'u yakinen takip eden meslektaşlarım ilk yarıdaki hakem hatalarını şöyle özetliyor: "Gomez-Yumlu'nun pozisyonu kesin penaltı. Hakemler sezon başından bu yana Trabzon'un maçlarını böyle yönetse şampiyonluğa oynardık!.."
Üst üste hataların yaşandığı 12. dakikada Gomez'in çekilmesine ve düştükten sonra vuruşunun Mustafa Yumlu'nun eliyle kesilmesine bu ülkede görüp de "penaltı değil" diyecek kimse yoktur. Hakem Bülent Yıldırım ve ekibi vermediğine göre iyi görmemiş ve hata yapmıştır diye yorumluyorum. Samimiyetlerine inanıyorum. 32. dakikada Cavanda'nın Kerim'in baskısında geriye verdiği pas "geri pas" olarak da değerlendirilebilirdi. Özellikle verilmeyen hatalı penaltı kararının karşılaşmanın seyrini değiştirdiğini söylemeliyim.

GÜNEŞ'İN KARARI DOĞRUYDU
Kasığında oluşan sıkıntıyla oynayan Oğuzhan'ın durumu ve Tolga'nın sakatlanıp ikinci yarı oyundan çıkması Beşiktaş'ın hamle gücünü zayıflattı.
Esteban'ın 69'da önce Atiba'nın kafasını, sonrasında Gomez'in vuruşunu çizgiden çıkarması, kırılma anlarından biriydi. 77'de Quaresma'nın adrese teslim mükemmel ortası ve arkada Gomez'in kafasıyla gelen gol, maçı rahatlattı. Şenol Güneş'in gol olunca soyundurduğu Cenk'i giydirip Tolgay ve Olcay'la orta sahaya takviye yapması doğru bir karar. Gecenin özeti: Maç eksiklerini tamamlayan Beşiktaş emanet verdiği lider koltuğunu geri aldı. Gerisi ayrıntı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA