Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Gomez farkı

Beşiktaş ŞAN, Sivas CAN derdine düşmüş... Böyle bir maç atmosferinde, kritik maçın arefesinde gözleri yaşartan, gönülden alkışlatan bir olay yaşandı. Dün Sivas şehidini uğurladı. Bu vatan ve millet için canını feda eden şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Çetin'in cenaze namazına başkanlar Fikret Orman, Mecnun Otyakmaz, her iki takımım yöneticileri ve üzerlerinde formalarıyla taraftarları kol kola birlikte katıldı. Tribünlerde maçtaki ortak tezahüratlar vardı. Sivas halkına da Beşiktaş taraftarına da helal olsun. Böylesine gergin bir dönemde, kümede kalmak için can derdine düşmüşken bu misafirperverlik Sivas'a yakıştı...
Maça dönersek.. Maçın başından sonuna kadar dengeli bir oyun vardı. İki takım da oyunda kontrolünü kaybetmedi. İlk yarı her iki takım da pozisyon fakiriydi. Kerim'in pozisyonu dışında gol pozisyonu izleyemedik. Gerginlik ve hata yapmama durumu maçın daha kontrollü geçmesine neden oldu. "Beşiktaş'ın ikinci yarı hamle gücü skoru değiştirebilir" diye düşünürken "Sivas'ta kim gol atacak" sorusunun cevabı yoktu.. Hasan Kabze, yılların yorgunluğu üzerine binmiş gibi eski dinamizminden uzaktı ve yalnız kaldı.. Biraz da Beck-Olcay yardımlaşmasıyla arada ezilen Aatıf'tan da destek gelmeyince Sivas hücum hattında adına kimin gol atacağı tam bir muammaydı.. Kartal, çok az pozisyon bulduğu maçtan altın değerenide 3 puan çıkardı.
İkinci yarı Gökhan Töre oyuna girmeye hazırlanırken çıkarılmaya hazırlanan Kerim'in pasında Gomez'in tecrübesiyle sahne alması maçın kırılma anıydı. O Gomez ki bir de penaltı kazandırıp Beşiktaş'ın en zor deplasmanından şampiyonluk biletini kotardı. Böyle kritik maçlarda size yolu yıldız oyuncular açar. Beşiktaş yıldız farkıyla, özellikle Gomez'in tecrübesiyle maçı kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA