Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Şampiyon iyi başladı

Beşiktaş "Son şampiyon" apoletiyle ilk kez Vodafone Arena'da Süper Lig'e 'merhaba' dedi. Siyah-beyazlı taraftarlarda uzun bir aradan sonra kendi yuvalarında ilk kez sezon açılışı yapmanın rehaveti, çiçeği burnunda Alanyaspor'u 4-1 gibi net bir skorla yenmenin huzuru vardı.
Bu açılış Adriano, Aras Özbiliz gibi yeni isimleri selamlamanın yanında başta stoper sonra Mario Gomez ve Sosa'nın yerine bir türlü gerçekleşmeyen transferlerin gerginliğini de bir nebze aldı... Oğuzhan, Olcay Şahan, Cenk Tosun fileleri havalandırdıkça Beşiktaşlılar stres attı diyebiliriz.
Siyah-beyazlı takımın bu kadrosu Süper Lig'de sonuna kadar şampiyonluk kovalar. Hatta favoridir diyebilirim. Ancak Avrupa için özellikle Şampiyonlar Ligi için Mario Gomez'in, Sosa'nın yerlerinin doldurulmaya ihtiyacı var. Dün maçı iyi ve dikkatli şekilde izleyenler bunu net bir şekilde gördü.. Adriano'nun kaliteli ayakları, seri paslaşmaları kendisindeki kalitenin göstergesiydi. Umarım sakatlığı ciddi değildir.. Futbolseverler böyle bir yetenekten mahrum kalmaz..

KOPUKLUK GİDERİLMELİ
Orta saha da Tolgay Arslan çok koştu, çok çalıştı ama oyunu ve tempoyu zaman zaman bozuyor. Oynadıkça adapte olacağını düşünüyorum.. Quaresma özellikle ilk yarı çok fazla top alamadı. Arkadaşlarına biraz daha yakın oynamalı. Arkadaşları da ona tabii ki... Bu kopukluk dikkat çekiciydi..
Beşiktaş iyi başladı, eksiklerini gördü. Giderek de yol alacaktır... Öte yandan ligin ilk maçında, Alanyaspor'a da hoş geldin demek istiyorum... Farklı skor ayrı bir konu ancak Hüseyin Kalpar yönetiminde derli toplu bir futbol sergilediler. Ancak erken gol onları oyun düzeninden kopardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA