Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Bu hakemlerle devam edemez

Türkiye'ye Avrupa'da başarı hayal. Çünkü hakemler iyi oynayan, oynamak isteyen, futboluyla zevk veren takımları adeta cezalandırıyor. 3 haftadır ligin en güzel futbolunu oynayan takım Beşiktaş'ın balans ayarı Alanya maçında hakemler tarafından bozuldu.
Şöyle ki; Babacar, Alanya'nın en önemli oyuncularından biri. 54. dakikada topu perdelerken dirseğini Rıdvan'ın gözüne vuruyor. Genç futbolcu maçı 40 dakika sargıyla tamamlıyor. Hakem Atilla Karaoğlan ve 4. hakem geçiştirme niyetinde. VAR'da Suat Aslanboğa adeta monitörleri kapamış? Yanlışlıkla "kırmızı olabilir" diye uyarsa, gidip Karaoğlan baksa direkt kırmızıyı verecek. Ancak Karaoğlan sarıyla geçiştirdiği dirseği 82'de vermek durumunda kalıyor. İkinci dirsekten ve Alanya 2-0 öne geçtikten sonra... Beşiktaş aleyhine çalınan penaltı pozisyonunda Babacar, Ghezzal'ı itiyor. Sırtı topa dönük Ghezzal'ın pazu-kol kısmına çarpıyor. Çarpan top penaltı mı, değil mi... "Bu kadar ucuz verilir mi? onu tartışmıyorum bile. VAR'da iyi niyetle ayrıntılı incelense Ghezzal'a yapılan faulü kaçırma ihtimali yok.
Beşiktaş'ta gününde olmayan oyuncular da vardı. Eleştirilecek isimler de ancak oyunun hakkı kesinlikle bu değildi. Türkiye'de maalesef iyi oyunun önündeki engellerden en önemlisi standartlı olmayan hakemler ve yönetimleri...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA