Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Mensah’tan Talisca esintisi

Beşiktaş, sadece puan cetvelinin liderlik koltuğunda oturmuyor. Oynadığı zevk veren futbol ile taraflı tarafsız futbolseverlerin takdirini kazanıyor. Gerçekten de Beşiktaş kutup yıldızı gibi takım uyumu ve oyunuyla ön plana çıkıyor. Sergen Yalçın'ın oynattığı coşkulu futbolda her geçen gün yükselen bireysel performansların da takım futboluna katkısı büyük.
Atiba, Souza, Rosier, Larin ve Aboubakar'ın yüksek seviyedeki modern futboldan örnekler sergileyen performanslarını çok yazdık. Dün Karagümrük maçında bu ekibe katılan Mensah'a da bakmak lazım. Kayseri, Hatay ve G.Saray maçlarında standartların altında kalan Mensah, dün Olimpiyat'ta Talisca esintileri yaşattı.
Ghezzal'ı kulübeye çeken Sergen hoca rakibi açma ve "10 numara" yükünü Mensah'ın omuzlarına yükledi. Mensah da hem sol ayakla attığı gol ve direkten dönen şutu hem de La Liga seviyesindeki oyunuyla kimliğinden örnekler sundu. Türkiye'deki en iyi maçlarından birini oynadı.
Sonradan giren Ljajic'e ve Galatasaray derbisinde 11 oynayan Oğuzhan'a "Formayı almak için çok çalışmanız lazım" dedi. Sadece Mensah mı? Galatasaray derbisinde Josef'in golünde asisti yapan Rıdvan, Larin'in golünde de pası vererek yine muhteşem bir performansa imza attı.
Aboubakar'ın yeniden dönüşü, N'Koudou'nun yükselişi önemliydi. Sergen hocanın dün gayret ettiği Ljajic ve Gökhan Töre'yi de kazandırabilecek mi? İzleyip göreceğiz. Takım kazanırken oyuncu kazanmak fark oluşturur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA