Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Zor günler

Artık dünkü sonuçtan sonra Trabzonspor için bundan sonraki haftalar hiç de kolay geçeceğe benzemiyor. Çünkü önce içerde Beşiktaş, sonra Bursa deplasmanını düşündüğümüzde oyuncuların içinde bulunduğu mental yorgunluğu da buna eklediğimizde olumlu konuşabilme şansımız olanaklı değil. Dünkü maçta oyuncuların bireysel anlamda formsuzluğunun yanında teknik adam Tolunay Kafkas da çok formsuzdu. Şu an Trabzonspor'un kadrosunda adam eksilterek fark yaratan oyuncular kimdir diye bir soru sorsak verilecek yanıt, Adrian ve Alanzinho'dur... Ama Tolunay Kafkas'ın çıkardığı ilk 11'de Alanzinho yok, Adrian ise kadroya bile alınmamış!
Çıkardığı 11'de ise 4 stoper özellikle savunmanın önünde Zokora oynuyor. Ve bu 5 oyuncunun top Trabzonspor'da iken hücum anlamında hiçbir katkıları yok. Orta sahada ise Colman ve Sapara sorumluluk almaktan uzak ve fiziksel anlamda da büyük düşüş içindeler. Önde ise gelen her topu rakibe teslim eden Henrique ve Olcan... Böyle bir 11'le maça başladığınızda ilk yarıdaki görüntüyü değiştirmeniz son derece zor. Çünkü ne kenar atakları yapabilirsiniz, ne de topa fazla sahip olabilirsiniz. Yenilen goller de Trabzon'un savunma kurgusunun yetersizliğinin en büyük göstergesiydi.

HAKEMİN HATALARI VARDI
İkinci yarı yapılan değişikliklerden sonra (Abdullah ve Sapara'nın yerine Alanzinho ve Halil girdi) ilk yarıya göre Trabzon daha rakip alanda oynamaya çalıştı. Fakat kaderi belirleyen üçüncü bölgede final pası yetersizliği yüzünden sonucu değiştiremediler. Netice Trabzon için büyük bir hayal kırıklığı. Bir an önce takımın toparlanması gerekiyor. Artık Trabzonspor için işler çok kötüye doğru gitmeye başladı. Hakem Abitoğlu, Trabzonspor'un Halil ile kazandığı golü neden iptal etti anlamak mümkün değil. Henrique'ye yapılan hareket de yüzde yüz penaltıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA