Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Yine Mehmet...

Mersin kendi sahasında başarılı sonuçlar alan bir takım. Böyle bir takıma karşı Trabzonspor, çekinerek gelmesine rağmen kolay bir galibiyet aldı. Mersin savunmasının iki kenarında oynayan Serkan Balcı ve Vederson, sakatlıkları dolayısıyla yoktu. Yerlerine oynayanlar ise savunma yönünden çok zayıftı. Ve bu iki oyuncunun önlerindeki Nakoulma ve Tita gibi hücumda etkili ama oyunun savunma tarafında eksik iki oyuncu olunca maçın seyri belli olmuştu. Trabzonspor daha önceki maçalarına göre daha kompakt bir görüntü ortaya koydu. Mücadele gücü yüksek, rakibe boş alan bırakmayan, birlikte hareket eden bir takım kimliği içindeydi.
Maçın 20 dakikalık bölümünde her iki kalede yakalanılan iki net gol pozisyonundan sonra sahneye yine geçen hafta olduğu gibi Mehmet Ekici çıktı. Önce ceza alanına yakın yerde faul aldı. Sonrasında ise her zaman olduğu gibi sonucu takım lehine değiştiren golü rahatlıkla attı. Mehmet Ekici için ne yazalım diye düşünüyorum. Çünkü her türlü övgüye değer... Bir takımın kaderini değiştiren son yıllardaki ender oyunculardan biri...

ERKAN YABANCI GİBİ
Topla buluştuğunda oyun zekasıyla gerçekten izleyenlere büyük keyif veriyor. Trabzonspor'un iki korner atışında da Mehmet Ekici, Sefa'yı topla mükemmel buluşturan isimdi. Savunmanın göbeğinde Bosingwa, tecrübesiyle öne çıkan isim olurken Uğur Demirok henüz takıma tam uyum göstermiş değil. Bir iki pozisyonda büyük hatalar yaptı. Orta alanda Medjani ve Fatih rakipten top kapma ve mücadele yönünden olumlu görünürken top kullanmada yetersizdi...
Erkan Zengin sanki bu takımın parçası değil gibi. Kendisinden çok şey bekleniyor ama oyunda kaldığı sürece çok fazla pas hatası yaptı ve hiçbir üretkenliği yoktu. Mersin gibi bir deplasmanda 5 gollü bir sonuçla eve dönmek güzel ama şu gerçeğin de altını çizmek gerekir: Mersin'in kazandığı golden başka beş net gol pozisyonu var.

En yüksek not 8
Mehmet, Bosingwa

En düşük not 4
Erkan Zengin

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA