Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

1 soru 1 cevap

Arda Turan'ın bir gol ve bir asistle yıldızlaştığı maçta Dünya Kupası 3.'sü Hollanda'yı farklı yendik. Peki bu galibiyetten sonra kalan iki maçı da düşünürsek play-off oynama şansımız nedir

Hollanda'yı yendiğimiz için kalan iki maçta 1 beraberlik hakkımız doğdu. Bu bizim için büyük bir avantaj oldu. Çek Cumhuriyeti ve İzlanda alınan sonuçların ardından gruptan çıkan iki takım. EURO-2016 yolunda play-off için şansımız Hollanda'ya göre şu anda daha fazla. Onun için Ekim ayında deplasmanda oynayacağımız Çek Cumhuriyeti maçını yenilgisiz geçmemiz şart. Arda'nın gösterdiği performansa saygı duymak gerekiyor. Çünkü, Barcelona'daki transfer yasağı nedeniyle sadece antrenman yapıyor. Sadece idmanla maç ritmini kazanabilmek kolay bir iş değil, Gerek Letonya gerekse Hollanda maçlarında takımı adına önemli katkılar yaptı. Her ne kadar fiziksel anlamda yeterli olmasa da arkadaşlarına sahada varlığı güven veren oyuncuların başında geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA