Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Burak Yılmaz'ın kafasını rahatlatın

Burak Yılmaz geçen hafta Galatasaray'ın en önemli konusuydu. Hala da öyle.. Her sezon başında oyuncunun Avrupa'da bir takıma transferi söz konusu oluyor ama iş bitmeden dosya kapanıyor. Bu ve bunun gibi durumların zararını da takımlar çekiyor.
Eskişehirspor karşısında da Galatasaray çekti. Burak Yılmaz'ın sadece bedeni sahadaydı.
Galatasaray'da herkes yorum yapıyor
.
Yorumlarda ise sözlerin birleştiği bir nokta yok.

YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA

Herkes farklı bir şeyden bahsediyor. Mesala Sayın Bülent Tulun, İtalyan medyasına "Her şey Lazio'ya kaldı. Bekliyoruz" diyor. Ortada bir pazarlık var. Bunu inkar edecek bir durum yok. Tek sorun rakam. Zaten konuşulan 13 milyon Euro'nun yüzde 25'ini de Trabzonspor alacak. Oyuncu suskun, "Ne kalacağım, ne gideceğim" diyor. Yorum yapmadığına göre Burak da gitmeyi istiyor. Zaten yüzünden düşen bin parça.. Yerli oyucunun, özellikle golcünün önem kazandığı bir dönemde Galatasaray'ın Burak Yılmaz'ı en azından bu rakama satacağını düşünmüyorum.

Ne nefreti, ne suçu!
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen de siyah beyazlı camianın en çok konuştuğu isimlerden biri.. GQ'ya verdiği röportajda, "Beşiktaş'ta suçlu gibi karşılandım. Büyük bir kesim bana 'Yabancı toprağa bastın' hissi aşıladı. Benden nefret eden insanların karşısına çıktım" diyor. Biraz abartı değil mi bu sözler? Çünkü Sayın Özen'e karşı öyle bahsettiği gibi nefret ya da suç yükleyen bir kesim olmadı diye düşünüyorum. Tersine gayet de iyi karşılandı. Eleştiriler oldu olması da doğal. Olmaya devam edecektir.. Hepsi bu!

Sonbaharda F.Bahçe...
F.Bahçe yönetimi, olağanüstü kongre kararı aldı. Sayın Aziz Yıldırım'ın yaptığı bu hamle son derece doğru ve yerindeydi. 106 yıllık camianın son 3 yılda yaşadıklarını kendi içinde iyice bir tartışması bir hesap kitap yapması gerekiyor artık. Kongre üyeleri açık açık düşüncelerini ortaya koymalı. Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde ceza alan isimlerin de önü açılarak fikirlerini ortaya koyma imkanı, fırsatı verilmedir. Seçim için 2 ay var. Bu zaman zarfında Yargıtay da büyük ihtimalle kararını verecektir. F.Bahçe, tarihinin en önemli sonbaharını yaşayacak.

2020 İstanbul'a...
2020 Olimpiyatları'na aday şehirlerin yarışında son düzlüğe artık girdik. 7 Eylül Cumartesi günü 2020 Olimpiyat şehri belli olacak. Gerçekten 2020'yi almak için 2 yıldır müthiş bir enerji harcadık, hiç bu kadar yakın olmamıştık. Tokyo ve Madrid kadar iddialıyız. İstanbul bu adaylığı hak ediyor. Madrid ile birlikte İstanbul'un ilk ikiye kalacağını düşünüyorum. Bunu başarırsak, Madrid'i de geçeriz.. Büyük bir kenetlenme yaşadık. Türkiye'nin en büyük holdingleri, iş adamları, medya, siyasiler 2020 için tek yürek oldu. Arjantin'de Buenos Aires'te Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı sunumla da mevcut şansımız daha da artacak. Olimpiyat rüyamız umarız ki bu sefer gerçek olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA