Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Şanslıyız, mutluyuz!

Trabzonspor için çok şanslı bir geceydi.
Maçın ilk yarısına baktığımız zaman bordo- mavili takım için Polonya'dan bir puanla bile dönmek bile zayıf görünüyordu. Ancak futbolda bazen şans sizinle olunca 3 puanı alıp dönüyorsunuz...
45 dakikada hatta 60'a kadar Trabzonspor'un ne oynadığını ve ne oynamak istediğini anlayamadık. Ne bir şut, ne bir pozisyon, ne de en ufak bir heyecan vardı. Oyunun tek hakimi Legia'ydı... Trabzonspor sürekli geriye ve yan paslar yaptı.
Bol bol top kaptırdı. Kendi yarı sahasına kamp kurdu ve bizim gibi rakibinin oyununu izledi.
Zokora ve Colman o kadar geriye oynadılar ki, ev sahibi ekibinin kalesini ziyaret etmeyi bile düşünmediler. Allah'tan rakip çok tecrübesiz ve beceriksizdi. Yine karşılaşmanın yıldızı kritik anlarda kritik kurtarışlar yapan Onur'du. Ve ilk yarıyı gol yemeden tamamladı.
Peki ikinci yarıda ne değişti...
Öncelikle, ilk yarı sürekli tempo yapan Legia Varşova'nın fizik gücü 60'tan sonra düştü.
Trabzonspor'un tecrübe ve kaliteli isimleri sahneye çıktı. İlk golde rakibi hataya zorlayan ortayı yapan Olcan golün yaratıcısı oldu... Bu gol Varşova'nın direncini de kırdı. Malouda'nın akıl dolu pasında Olcan 2. golü de atınca şanslı gece mutlu bitti.

ÇEKİRGE HER ZAMAN...
Maçın özeti şuydu; Trabzonspor için iki kontratak, iki gol... Bunun dışında futbolun pozitif yanlarını göremedik. Unutmayalım ki, çekirge her zaman sıçramaz.. Trabzonspor'u tebrik ediyoruz. Bu sezon Avrupa'da ülkemize puanlar kazandırmaya devam ediyor.
Sakatlanana kadar maçın en iyisi olan Onur'un durumu umarım ciddi değildir. Bu takımın ona gerçekten çok ihtiyacı var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA