Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Kombine almak enayilik mi?

Kulüpler her sezon başı kombine satmak için akla karayı seçiyor. Beşiktaş taraftarı sahaya girdi, siyah-beyazlı kulübe 4 maç seyircisiz oynama cezası geldi. Kombinesi olan taraftar, takımını canlı canlı izleme hakkından mahrum bırakıldı. Zaten ligde topu topu 17 maç izleyecek olan (Beşiktaş kupadan elendiği için) siyahbeyazlı taraftarlar, bir seferde bunun yüzde 25'inden mahrum kaldı. Fenerbahçe, Türkiye'nin en pahalı kombinelerini satıyor. Akhisar maçı dün gece yine seyircisiz (kadın ve çocuklara) oynandı. Geçen sezon Avrupa'da yarı final oynarken bile kombine sahipleri iki önemli maçı televizyondan izledi.

ZEMİNi KABUS OLDU
Gelelim Galatasaray'a...
TT Arena açıldığından beri bir zemin sorunudur devam ediyor. Şimdi bir de çatı...
Galatasaray çatıyı kapatır mı, kapatmaz mı bilemiyoruz?
Sonuçta bu konuda devlet diyeceğini dedi.
Ya kapatacak ya da yüklü bir miktar tazminat ödeyecek.
Zemin sorunu nedeniyle Aslan kupada Balıkesir, ligde ise Trabzonspor maçlarını başka illerde oynamayı istiyor. Kombinesi olanlar bu iki maçta yine TV başında!
Şimdi kulüp yöneticilerine soruyorum; siz bu taraftarın yerinde olsanız kombine alır mısınız?
Sizler maçları şeref tribünü ya da VIP'te izliyorsunuz. Bu taraftarın yerinde olsanız hakkınızı aramaz mısınız? Tıkır tıkır parasını ödeyerek kombinesini alan taraftar enayi yerine konuluyor. Bakın İtalya'da neler oluyor?
Juventus'a ırkçı tezahürat yüzünden iki maç saha kapatma cezası verdiler ama bir farkla;
cezayı kötü tezahüratı yapan kale arkası tribünlerine kestiler.

KURU DA YANMASIN
Bizim tabirimizle numaralı ve maraton tribünündeki kombine sahipleri cezalı maçları stadyumda izlediler.
Artık siz de bunun ayrımını yapın da yaşın yanında kuru da yanmasın.. Stadyumlar artık bu kadar kamera ile donatılmışken 3-5 kendini bilmezin suçunu binlerce futbolsevere kesmeyin.
Ayıp!

***
Aslında ne kadar kolaymış!
Tolga Zengin'in annesinin cenazesinde acı olduğu kadar insanın içini ısıtan görüntülere de şahitlik ettik. Beşiktaş'ın takım ruhu sergileyerek tam kadro Trabzon'a giderek Tolga'nın yanında olması... Trabzonspor yönetiminin, takım otobüsünü havaalanına göndermesi, Beşiktaş kafilesini orada karşılaması ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde iki takımın yemek yemesi... Aslında ne kadar kolaymış tüm bunları yapmak. Cami avluları, cenazelerde bizi bir araya getirir. Dün Trabzon'da yaşananlardan herkes kendine bir hayat dersi çıkarmalıdır.
SABAH Spor olarak Tolga ve ailesine başsağlığı, annesine Allah'tan rahmet dileriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA