Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Aslında güzel şeyler de oluyor

Bardağın boş tarafından bakmayı çok severiz bu memlekette.. Fahiş hakem hataları, takımını maça hazırlayamayan teknik direktörler, profesyonelikten uzak yaşayıp sahada belini doğrultamayan futbolcular, kolay gelen milyonları daha da kolay harcayıp sokağa atan yöneticiler, hiçbir başarısızlığı rakibin başarısı olarak kabul etmeyip sürekli düşman arayan başkanlar... Soyunma odası basanlar, küfürler... İstinye'de beş çayları... Sabah 05.00'te gece kulübünden çıkanlar, tribünden sahaya atlayanlar, futbolcunun gözüne kör olsun diye lazer tutan, üstüne de kahkaha atanlar... Evet bunlar bardağın boş tarafı. Ben size dolu tarafından bahsedeyim. EURO 2020'nin finali ve iki yarı final maçı için Türkiye bir numaralı aday. UEFA Başkanı Platini, EURO 2016'yı haksız yere elimizden alıp ülkesine verdi ama şimdi 'yiğidi öldür ama hakkını ver' diyor. EURO 2020 yolunda iddia ediyorum, bu ülke yakın geçmişte muhteşem bir ev sahipliği yaptığı Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi finalini 6 yıl içinde birer kez daha düzenleyecek.

İTALYANLAR DA BİZİM İZİMİZDE
Trabzonspor, Beşiktaş ve Bursa'nın yeni stadı mutlaka bir Avrupa Ligi finaline ev sahipliği yapacak.
Türk Telekom Arena ve Şükrü Saracoğlu da Şampiyonlar Ligi finali için ideal adaylar. Bakın bugün sayfalarımızda göreceksiniz açıklandığında, herkesin "Nedir bu" dediği "Türkiye Futbol Direktörü" kartvizitini İtalyanlar da Prandelli için uygulayacak. Fatih Terim, gibi Prandelli de tüm milli takımlardan sorumlu olacak... Elimizde genç ve yetenekli bir jenerasyon, yeni ve yapımı süren statlar ile futbola aşık milyonlar var... Her hafta hakem hatalarını konuşacağımıza biraz hayal etsek yeni projeler üretsek, bu oyunun idealist insanlarının projelerini öne çıkarsak o bardağın diğer yarısı da dolacak.
Bardağın boş tarafında fahiş hakem hataları, profesyonellikten uzak futbolcu ve başkanlar var
Genç ve yetenekli bir jenerasyon, yapımı süren statlar ve futbola aşık milyonlar bu ülkenin güzelliği

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA