Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Beşiktaş sahaya çıkaracak 11 bulamazsa!

Takımlarımız büyük yatırımlar yapıyorlar. Artık büyüyen Türkiye'de bir holding gibiler adeta..
Her ne kadar bütçeleri sürekli açıklar verse de birer holding yapısı taşıdıkları bir gerçek.. Büyük rakamlara alınan teknik adamlar, futbolcular kadar önemsemeleri gereken başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum: Futbolcu sağlığı... Bu konuda kulüplerin çok ciddi yatırım yapmadıkları da ortada. Yapanlar da bir elin parmaklarını geçmez herhalde.. Mesela Beşiktaş.. Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşuyor. Şanssız olduğu bir gerçek Beşiktaş'ın.. 25 futbolcu sakatlanmış.. Bu oyuncuların bir kısmı yine sakatlanmış.. Toplamda siyah-beyazlı takım, 52 sakatlık yaşamış.. Müthiş bir rakam.. Beşiktaş'ın yaşadığı stat sorunu bir yana bu sakatlıklar olmasa, bugün ligin zirvesinde olması içten bile değildi. Bu sorun ilk yarıda bu kadar baş ağrıtmışken, devre arasında bu tablonun nedenleri tam araştırılmamış ki Beşiktaş, ikinci yarıda da sürekli sakatlıklar ile boğuşuyor. Sorun Biliç'in idman programı mı?
Sorun Ümraniye Tesisleri'nin zemini mi? Ya da oyuncuların düzensiz hayatları mı? Herhalde Avrupa'nın hiçbir takımında bu kadar sakatlık yaşanan bir takım yoktur. Aslında soruna genel bakmak lazım..
Beşiktaş sadece bir örnek.. Ne yazık ki kötü bir örnek.. Beşiktaş yönetimi stat konusunu artık biraz akışına bırakıp bu bitmek tükenmek bilmeyen sakatlıkların biraz derinlerine de inmeli.. Yoksa sahaya çıkacak 11 futbolcuyu bile bulmakta zorlanacak bu gidişle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA