Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Beşiktaş'a örnek olmak yakışır

Beşiktaş Divan Kurulu'nda yaşananlara "Rezalet" demek en uygunu olsa gerek... Tüzüğe 42 delegenin oylamasıyla eklenen bir maddeyle siyahbeyazlı camiaya mal olmuş, parasını, zamanını, kariyerini, maddi-manevi değerlerini vermiş insanların Divan üyelikleri düştü. Tabii kimse topu üzerine almak istemiyor. Ortada oylanan bir madde var.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuyu salonda öğrenmiş! Başkan her şeyi bilmek zorunda değil tabii ki. Yanında yönetici arkadaşları, danışmanları ve Divan Kurulu var. Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, "Biz yönetime bilgi verdik" diyor ve ekliyor: "Basın toplantısında her şeyi anlatacağım." Aile içinde bu olayı düzeltmek varken, konuyu daha da büyütmek Beşiktaş'a zarar verir.
Daha bir gün önce Türk futbolunun gurur abidesi olmuş, Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı muhteşem bir törenle son yolculuğuna uğurlayan bir camia attığı adımlara daha fazla özen göstermeli, herkese örnek olmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA