Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

İki kırmızı arası altı puan gitti

Lig dediğin bir dizi film aslında.. Bölümler arası kopukluk olursa, kimse izlemez çok tadı da olmaz. Reytingi düşer! Geçen hafta Gökhan Töre söylediği sinkaflı bir cümle ile kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. 3 maç ceza aldı. Sayın Fikret Orman çıktı basın toplantısında, "Kulağını çekeceğiz" diyeceği yerde Gökhan Töre'yi savundu. Ama Bilic ne dedi: "Gökhan'a gereken cezayı vereceğiz." Peki ne oldu? Beşiktaş, Töre'nin kırmızı kartıyla Olcay'ın oyundan atıldığı dakika arasında 6 puan kaybetti. Liderlik koltuğundan indi. Töre yokken sağda başlayan Kerim eksik kalınca Olcay ile 15. dakikada kanat değiştirdi. Oğuzhan bu ikiliye pas istasyonu olmaktan uzak olunca, Beşiktaş'ın Demba Ba'dan sonra en büyük gol umudu Olcay sağ kanatta Necip'in yetmediği yerlere koşan adam oldu.
İlk sarı kartı Necip kademesini kaybedince gören Olcay ikinciyi de Necip'in Emenike ile faul kokan mücadelesi sonrasında Emre'yi çekerek gördü. Yani kısacası ilk golde Alper'e yol veren Necip, Olcay'ı da yaktı. İşte lig bu yüzden bir dizi film. Töre bu takımın baş aktörlerinden biri ve bir bölümü kaçırdığında Beşiktaş izlenmez hale geldi. Bilic hamle üstüne hamle yaptı. Ama 1-0 geride iken skoru bulamadı. İsmail Kartal dersine yine iyi çalışmıştı. Erken gelen gol sonrasında Emre önderliğindeki F.Bahçe orta sahası G.Saray derbisindeki gibi topu iyi gezdirdi rakibini yordu. İsmail Kartal iyi başladı ama kötü bitirdi. İkinci yarıda en iyi iş yapan bölgesi sol kanata neşter attı. Caner'i kırmızı görecek diye oyundan almaya hadi lafımız yok da.. Göbekte Emre sakatlanmışken, takım ileride top tutamazken bile Diego'yu düşünmeyen İsmail Kartal, Beşiktaş'ın golü gelse zor günler geçirirdi. Onun da imdadına önce Emenike'yi kaçıran Ersan yetişti. Yetmedi Motta hata yaptı, Sow bu kez affetmedi.
Sezonun adı Süleyman Seba sezonu ama derbiden 72 saat önce başkanlar arasında başlayan laf dalaşı son düdükten sonra yöneticisine futbolcusuna teknik adamına kadar yayıldı
. Yine futbolu unutup kıyamet gibi saatler yaşadık. Kaybederken kötü oynadığını kabul eden yok. Kazananın elini sıkan yok. Kaybedenin de terine emeğine saygı gösteren yok. Kusura bakmayın da o güzelim beyefendi Süleyman Seba'ya ayıp olmuyor mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA