Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Yıkılmaz adam!

Çok başarılı bir maç çıkardı Fenerbahçe.. Öncelikle gruplara kaldıkları için sarı lacivertli takımı kutlarım.. Yıldızlar karmasından oluşan bir ekibin Başkan Aziz Yıldırım'ın dediği gibi finale kadar gitmesini umarım. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki hedefi de bu olmalıdır.. Bu kadro lig için çok fazladır.. Türkiye şampiyonluğu Fenerbahçe'nin elbette olmazsa olmazıdır.. Ama bu kadar maliyetli bir takım son 2 sezondur hasret kaldığı Avrupa'da adını tekrar gündeme getirmeli ve taraftarını da taraflı tarafsız herkesi de mutlu etmelidir.. Ne olursa olsun Avrupa vizyonu bir takım için çok önemlidir.. Hele de burada büyük bir özlemi olan bir kulüp için..
Fenerbahçe dün gece keyif verdi. Yunanistan'daki ilk maça ve ligdeki Rize maçına göre sarı lacivertli takım üzerine koyduğu yeni değerler ile farklı bir skor yakaladı. Caner ve Şener mükemmeldi. İstekli ve iştahlı bir halleri vardı. Sürekli top istediler. İleri geri mekik dokudular. Özellikle orta sahayı çok iyi tuttu Fenerbahçe.. Direnç yüksekti.. Topu tuttular, risk almadılar.. Hem de ilk maçtaki 1-0'lık sonuca rağmen.. Ba ile Kjaer arasındaki uyum Kjaer ile Alves ikilisine göre çok daha iyiydi. Çok eleştirilen, "Niye geldi bu adam?" denilen Ba haftalar geçtikçe bu yanlış düşünceyi kırıyor sanki!. Fenerbahçe için çok yerinde bir transfer..
Bir paragraf da Fernandao için yazalım.. Fenerbahçe'ye çok şey kazandırdığı bir gerçek. Baskı yapan, gol yollarında sürekli olan birisi Fernandao.. Fizik olarak çok üstün!. Hem havada hem de karada.. Bir de sırtı kaleye dönük oynama becerisi var.. Fenerbahçe set oyununa döndüğü anda Fernandao çok iş yapıyor.. Bir şeyin daha altını çizelim bu adamı öyle sertlikle filan yıldırma şansınız da yok. Yılmıyor, korkmuyor ve saldırmaya devam ediyor. Bu sezon çok gol atar. Açıkçası benim de yine gol kralı adayım kendisi.. Fenerbahçe'nin de 3 hafta sonra çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA